Descopera cartierele in dezvoltare din Bucuresti

Descoperă cartierele în plină dezvoltare din București: oportunități și beneficii pentru viitorii locatari

Capitala s-a dezvoltat tot mai mult în ultimii ani, unele cartiere devenind tot mai atractive datorită blocurilor noi, dar și a facilităților din zonă. Unele dintre cele mai cunoscute exemple în acest sens sunt Drumul Taberei, Floreasca, Pipera și Titan, care au ajuns adevărați poli de interes pentru locuințe, birouri sau investiții.

Când auzi cartier în dezvoltare, te poți gândi la șantiere perpetue și trafic îngreunat, însă realitatea este alta: astfel de zone sunt atractive pe termen lung pentru locuitori și investitori deopotrivă. 

Care sunt cartierele bucureștene aflate în plină dezvoltare

Te întrebi în ce zonă să îți cumperi viitoarea locuință? Atunci când alegi cartierul în care vei locui, este indicat să ții cont de infrastructura acestuia și de facilitățile necesare vieții de zi cu zi. Iată ce cartiere din capitală prezintă cel mai mare interes, din punct de vedere al dezvoltării prezente:

Floreasca, Pipera și Barbu Văcărescu - sunt zone dezvoltate mai ales pentru segmentul juridic, adică pentru companiile care își caută sedii. Totuși, în ultimii ani au apărut și proiecte rezidențiale moderne, oferind oportunități pentru cei care doresc să locuiască în apropierea locului de muncă. Ca minusuri ale acestor cartiere trebuie să ții cont de prețurile ridicate și de faptul că zonele intens industrializate presupun și mai multă agitație.

Băneasa - infrastructura din zonă este în dezvoltare, iar persoanele care caută un apartament în afara orașului s-au orientat de-a lungul timpului către ansamblurile rezidențiale de aici. Este bine să te gândești la faptul că, deși ai fi aproape de unul dintre cele mai mari malluri bucureștene, locuind în Băneasa ai avea de înfruntat traficul de la orele de vârf pentru a ajunge în oraș. În plus, nu ai avea acces la metrou, ceea ce poate reprezenta un dezavantaj dacă îți dorești suficientă libertate de mișcare.

Drumul Taberei - este poate cel mai reprezentativ cartier aflat în plină dezvoltare. În urmă cu 4 ani, mulți bucureșteni evitau zona, considerând că nu are niciun viitor. Lipsa metroului reprezenta un dezavantaj real, iar finalizarea sa ajunsese aproape un mit urban. În prezent, lucrurile s-au schimbat semnificativ. În Drumul Taberei există acum nu doar metrou, ci și parcuri bine îngrijite, zone verzi, magazine, școli și grădinițe, săli și terenuri de sport, blocuri noi, precum și o dezvoltare constantă a infrastructurii, ce atrage atenția bucureștenilor.

IOR - Titan - dezvoltarea pieței imobiliare a făcut din Titan o opțiune interesantă pentru persoanele care caută locuințe accesibile, într-o zonă cu toate facilitățile necesare unei vieți moderne. Cartierul include mallul Parke Lake, dar și unul dintre cele mai frumoase parcuri din capitală, IOR - Titan.

Citește și Infrastructura în dezvoltare: impactul investițiilor urbane asupra apartamentelor noi din sectorul 6

Ce oportunități îți oferă un cartier în dezvoltare

Cartierele bucureștene cu infrastructură în dezvoltare îți oferă o serie de beneficii, de care merită să te bucuri:

Oportunitate de investiții - odată cu dezvoltarea și modernizarea zonei, valoarea proprietăților crește constant și îți oferă ocazia de a obține profit pe termen lung, prin vânzare sau închiriere. De asemenea, un astfel de cartier reprezintă locul perfect pentru a deschide o afacere - un magazin, o sală de sport, o cafenea, un restaurant sau orice crezi că ar aduce un plus de valoare.

Creșterea calității vieții - dezvoltarea unui cartier aduce cu sine îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește facilitățile și infrastructura. Ai acces la școli, spitale, parcuri, centre comerciale și transport public modern. Totodată, astfel de zone sunt asociate cu un stil de viață modern, întrucât locuitorii pot beneficia de o varietate de opțiuni culturale și de divertisment.

Locuințe mai confortabile - cartierele dezvoltate beneficiază de noi proiecte rezidențiale, ceea ce înseamnă că poți cumpăra un apartament care să răspundă în mod real nevoilor și exigențelor tale.

Citește și Dezvoltarea infrastructurii în zona blocurilor noi din sectorul 6: avantaj sau dezavantaj?

De ce merită să locuiești într-un complex rezidențial nou din Drumul Taberei

Drumul Taberei a fost considerat încă de la inaugurarea sa unul dintre cele mai verzi și aerisite cartiere din București, iar acum a devenit și una dintre zonele care beneficiază de infrastructură în plină dezvoltare. Dacă îți dorești să-i descoperi farmecul, merită să faci cunoștință cu noul complex rezidențial Stellaris Residencias. 

Stellaris se află în zona Drumul Taberei - Ghencea, la câteva minute de stația de metrou Parc Drumul Taberei, precum și de stații de tramvai, autobuz și troleibuz. În cazul în care preferi deplasările cu mașina proprie, complexul dispune și de 627 de locuri de parcare subterane. Stellaris Residencias dispune de un teren de peste 11.000 de metri pătrați și include peste 1.800 mp de spații comerciale, spații verzi și de recreere, locuri de joacă pentru copii și un teren exterior de baschet, special pentru locatari. 

În plus, proiectul include și construcția unei grădinițe și a unei școli cu clasele I-VIII, precum și realizarea a peste 2,7 km de străzi, care sunt deja în lucru. De asemenea,  dezvoltatorul car proiectului, Hercesa, finalizează deja lucrările la rețele complete de gaz, canalizare, apă, electricitate și iluminat public. 

Vrei să afli mai multe despre Stellaris Residencias și apartamentele sale confortabile, perfecte pentru un stil de viață modern? Te așteptăm în showroom-ul nostru!


 

New call-to-action

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole