Apartamente vânzare lângă metrou București sector 2

Apartamente de vânzare în București - merită să faci o investiție imobiliară în 2022?

După doi ani anteriori agitați, anul 2022 a sosit cu noi perspective de viitor, dar și cu noi provocări, cum sunt cele legate de creșterile de prețuri. De aceea, dacă te gândeai să faci o investiție imobiliară și urmăreai cu interes anunțurile legate de apartamente noi de vânzare în București lângă metrou, probabil că acum te întrebi care e decizia potrivită.

Să cumperi un apartament sau să mai aștepți? Iată ce trebuie să știi despre cum alegi un apartament și câteva aspecte care te pot ajuta să te decizi mai ușor.

Apartamentele de vânzare în București sector 2 - o investiție pentru viitor

În ultimii ani, domeniul imobiliar a avut o evoluție favorabilă, chiar și într-un context dificil, în care multe alte afaceri stagnau sau înregistrau pierderi. Interesul pentru vânzarea și cumpărarea proprietăților a crescut, iar tendința este în continuare una de creștere. Prin urmare, un apartament nou reprezintă nu doar o idee bună pentru prezent, ci și o investiție de viitor.

Dacă alegi unul dintre apartamentele noi aflate la vânzare în București, lângă metrou, câștigi un bun valoros, pe care îl vei putea fructifica în mai multe modalități, așa cum dorești. O proprietate situată într-o zonă accesibilă are potențial să crească din punct de vedere al valorii în anii următori și îți oferă o serie de oportunități: o poți considera căminul tău, o poți vinde sau o poți închiria.

Capitala este o zonă care atrage studenți din toată țara, dar și expați, care își doresc locuințe moderne, frumos amenajate și aflate aproape de metrou, supermarketuri, malluri și parcuri.

Dacă te gândești să cumperi un apartament nou în zona Titan, aproape de unul dintre cele mai mari parcuri ale capitalei, îți punem la dispoziție apartamente moderne, în blocurile noi Vivenda, aproape de parcul IOR.

Astfel, te poți bucura de un stil de viață confortabil, aproape de centrul orașului, dar si de o mulțime de spații verzi.

Citește și: Cinci motive pentru a achiziționa un apartament într-un bloc nou în apropiere de Parcul Titan 

Munca remote - un motiv să investești în propria locuință

Tot mai mulți angajatori au început să acorde echipelor lor posibilitatea de a lucra de acasă. În aceste condiții, este firesc să îți dorești ca locuința ta să poată fi acel spațiu primitor, în care să te poți relaxa, dar să poți și îmbina viața personală cu cea profesională. Iar un apartament spațios, de 2, 3 sau chiar 4 camere poate fi alegerea perfectă pentru a te bucura de delimitarea între business și personal, totul într-un singur spațiu.

Apartamentele din blocurile noi Vivenda Residencias sunt foarte bine compartimentate și îți oferă posibilitatea de a-ți desfășura viața așa cum îți dorești. De exemplu, in apartamentele de 2 camere, pe lângă dormitorul intim și relaxant, îți poți amenaja un birou în living.

Mai mult decât atât, dacă alegi un apartament nou de 4 camere în proiectul Vivenda din zona Titan, vei avea la dispoziție o suprafață generoasă de 98 m2 și două balcoane, pe care te poți relaxa de fiecare dată când vrei să iei o pauză de la lucru.

În plus, având foarte aproape parcul IOR și două mall-uri, vei putea să mergi la cumpărături sau să faci sport oricând dorești pe parcursul zilei - înainte sau după muncă, dar și în pauză.

Cum ar fi să îți poți savura prânzul chiar si într-o zi de lucru, la unul dintre restaurantele din mall, împreună cu prietenii? Dacă ești în căutarea unor apartamente de vânzare în apropiere de IOR, complexul rezidențial Vivenda Residencias poate fi alegerea perfectă.

Citește și: 7 motive pentru a opta pentru Vivenda Residencias, unul dintre proiectele imobiliare de prestigiu din București 

Apartamentele noi de vânzare în București, lângă metrou - cerere în creștere

Am lăsat pentru final un argument de care este bine să ții cont dacă vrei să faci o investiție imobiliară în anul 2022. Pentru că în ultimii ani cererea de apartamente în blocuri noi a fost una în creștere, dezvoltatorii imobiliari cu renume în piață, precum Hercesa, au avut numeroase cereri din partea clienților interesați să cumpere o locuință.

Iar apartamentele noi aflate la vânzare în București aproape de metrou, precum cele din proiectul Vivenda Residencias dezvoltate de Hercesa, sunt cele mai căutate.

Prin urmare, dacă ai pus ochii pe un apartament care întrunește multe dintre dorințele tale, te sfătuim să nu stai foarte mult pe gânduri, mai ales dacă este vorba despre un apartament situat într-o zonă bună, cu acces facil la metrou, magazine, școli și parcuri.

Pentru a nu fi necesar să te mulțumești cu o locuință care nu corespunde dorințelor tale, rezervă-ți din timp apartamentul dorit și pregătește-te să devii proprietarul noii tale case.

Un oraș ca Bucureștiul, care atrage anual numeroase persoane din toate zonele țării, are o piață imobiliară foarte dinamică, pe care este bine să te miști rapid.

Dacă argumentele de mai sus te-au făcut să înclini către achiziționarea unei noi locuințe, te invităm la o discuție cu unul dintre consultanții noștri, pentru a stabili o vizionare. Completează formularul de pe site și hai să programăm o vizită!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole