De ce să cumperi un apartament în zona Titan, București

Cinci motive pentru a achiziționa un apartament într-un bloc nou în apropiere de Parcul Titan

În ultimii ani, zona de est și sud est a Capitalei a cunoscut o dezvoltare accelerată. S-a dezvoltat infrastructura rutieră, au apărut centre comerciale noi (așa cum sunt Park Lake sau Mega Mall), dar și școli sau grădinițe private.

În plus, comunicarea cu zona centrală și celelalte zone ale Bucureștiului este foarte ușoară datorită celor două magistrale de metrou și a numeroaselor linii de tramvai și autobuz.

Am adunat mai jos câteva motive pentru a alege să te muți în unul dintre apartamentele din blocurile noi situate în apropierea Parcului Titan.

1. Zona din împrejurimile Parcului Titan este unul dintre cele mai verzi ale Capitalei

În zona din împrejurimile parcului Alexandrul Ioan Cuza (cunoscut mai ales sub numele de Titan) se află numeroase spații verzi. La acestea contribuie în primul rând parcurile de dimensiuni mari, așa cum sunt Parcul Titan și Parcul Titanii (sau Titănel), dar și zona Arenei Naționale.

În plus, ai numeroase spatii verzi dintre blocuri, o parte dintre ele amenajate ca locuri de joacă. Fă o plimbare pe aleile din zonă, dacă nu ai ajuns pe aici! Vei descoperi o zona liniștită, plăcută, cu numeroase facilități pentru locuitorii săi.

Citește și: Merită să cumperi un apartament nou în Titan?

2. Te bucuri de viața urbană, vibrantă, dar într-o zonă liniștită

Zona din împrejurimile Parcului Titan este una liniștită, care îți oferă confortul și relaxarea de care ai nevoie la finele unei zile lungi de muncă. Vei găsi aici spații verzi și zone de relaxare, dar și centre comerciale, școli și grădinițe sau unități sanitare. Dacă locuiești într-un cartier rezidențial care beneficiază de spații verzi, zone de relaxare pentru copii sau locuri de joacă, te vei bucura de un plus de confort.

3. Ajungi ușor în zona centrală și în toate zonele Bucureștiului

În zona din împrejurimile Parcului Titan, te bucuri de tot confortul vieții urbane în preajma locuinței tale. Iar dacă vrei să ajungi în centru, o faci rapid, cu mașina sau mijloacele de transport în comun. Zona de est – sud-est a Capitalei este bine conectată la centru prin intermediul celor două magistrale de metrou și a numeroaselor linii de autobuz și troleibuz. Mergi des la mare în weekend?

E ideal să locuiești în zona de est – sud-est a Capitalei. Ieși rapid în autostradă și te poți bucura în doar două ore de soare și valurile mării.

4. O zonă potrivită pentru o familie cu copii

O familie cu copii se va bucura de toate facilitățile acestei zone din care nu lipsesc parcurile și locurile de joacă. Locuind aici, vei găsi cu siguranță o grădiniță potrivită și ulterior o școală bună pentru copilul tău – fie că preferi sectorul public sau pe cel privat. În plus, îl vei putea înscrie la numeroasele centre ce oferă activități extrașcolare pentru cei mici. De la cursuri de limbi străine și dezvoltare personală la cursuri de înot, baschet sau handbal – vei găsi, cu siguranță, o variantă potrivită și aproape de casă pentru ca cel mic să își urmeze pasiunile.

5. De ce să preferi un bloc nou, într-un complex rezidențial

Din ce în ce mai multe persoane preferă să achiziționeze apartamente în blocuri noi. Aici te poți muta imediat, fără să ai nevoie de o perioadă de renovare și reamenajare. Ai șansa de a începe o viață nouă alături de persoane dinamice, asemeni ție și să te bucuri de standarde superioare de calitate în ceea ce privește finisajele sau instalațiile electrice și sanitare.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

E important însă să alegi un dezvoltator serios, cu o experiență importantă pe piața construcțiilor de locuințe. Dacă îți dorești să te mulți în unul dintre apartamentele noi de vânzare din București, din zona Parcului Titan, te invităm să vizitezi complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București. Aici vei regăsi un proiect rezidențial inovator, bine localizat și cu toate facilitățile unei zone preferate de mulți dintre locuitorii Bucureștiului.

Ai de ales între numeroase tipuri de apartamente, complexul integrând mai multe blocuri deja construite, aflate în curs de finalizare sau chiar în fază de proiect. Fie că preferi o garsoniera sau un apartament de două, trei sau patru camere, suntem siguri că vei regăsi în complexul nostru locuința potrivită. În Vivenda te vei bucura de finisaje de calitate, pe care le poți alege între opțiunile puse la dispoziție de dezvoltator.

Un dezvoltator cunoscut, Hercesa, mereu atent cu calitatea lucrărilor și respectarea angajamentelor sale. În plus, vei avea șansa să te alături unei comunități vesele, alături de oameni tineri, cu preocupări asemănătoare cu ale tale.

Atât tu, cât și micuții tăi, vă veți face cu ușurință prieteni în complexul ce oferă numeroase spații de relaxare și locuri de joacă. Te vei bucura de toate facilitățile în complexul nostru aflat într-o zonă bună a Capitalei, în creștere, cu numeroase conexiei către centru și ieșire rapidă către mare.

Te invităm să descoperi toate avantajele complexului de blocuri noi Vivenda Residencias! Contactează-ne chiar acum pentru a programa o vizionare a viitoarei tale case.

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole