Vivenda Residencias - proiect imobiliar București

7 motive pentru a opta pentru Vivenda Residencias, unul dintre proiectele imobiliare de prestigiu din București

Dacă plănuiești să achiziționezi un apartament nou în perioada următoare, merită să iei în considerare complexul rezidențial Vivenda Residencias București. Acesta include o serie de blocuri noi, date deja în folosință sau care vor fi gata de locuit pe parcursul anului 2021 și a anilor următori.

Ai mai jos doar câteva dintre motivele pentru care merită să te muți în complexul nostru apreciat deja de numeroșii săi locatari.

Localizarea complexului este una foarte bună

Ai tot ce-ți poți dori de la un proiect imobiliar din București, în anul 2021. Ești aproape de metrou și la câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului și ajungi rapid în Parcul IOR sau în Parcul Național. Pentru o după amiază de shopping și relaxare, ai la dispoziție Park Lake Mall sau Mega Mall, dar și numeroase centre comerciale și hypermarketuri.

Cei mici pot fi înscriși la școli bune din apropiere, private și de stat. Îi poți înscrie, de asemenea, la cursuri de înot, tenis, baschet, dar și de limbi străine în numeroasele centre sportive și recreaționale din zonă.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii 

Apartamente cu orientare nord-sud sau sud

Conștienți că fiecare familie este diferită, arhitecții noștri au gândit o varietate de apartamente, de dimensiuni și cu orientări diverse. Multe dintre apartamentele noastre au orientare dublă, așa că în orice moment al zilei ai posibilitatea de a alege.

Alegând unul dintre apartamentele de patru camere cu orientare nord-sud, de exemplu, vei avea o zonă luminoasă și caldă pe întreaga perioadă a zilei, dar și una în care soarele nu îți va bate în geam, în care te poți odihni în zilele de vară. Balcoanele acestor apartamente sunt pe sud, având ieșire dublă: atât din living, cât și din dormitor.

Îți dorești un apartament micuț, la un preț accesibil sau un apartament cu o suprafață generoasă?

Indiferent de bugetul sau opțiunea ta, vei găsi apartamentul potrivit nevoilor tale în Vivenda! Dacă îți dorești un apartament mai micuț, ai la dispoziție garsonierele și apartamentele de două camere.

Pentru cei care preferă spațiile generoase, sunt ideale apartamentele de 4 camere cu suprafețe între 108mp, respectiv 113 mp. Printre blocurile noastre noi în construcție în București – sau cele construite deja, există apartamente de toate dimensiunile.

Citește și: Cum să evaluezi ofertele de apartamente noi din București 

Materiale și finisaje de calitate superioară – plus posibilitatea personalizării

În apartamentele noi Vivenda București ai standarde superioare de calitate pentru materialele utilizate. Finisajele sunt realizate cu grijă și atenție la detalii.

În plus, poți personaliza finisajele dintr-o gamă de materiale prestabilite puse la dispoziție de către dezvoltator. Ai această opțiune pentru culoarea vopselei, gresie si faianță, parchet și uși. Totul pentru a te bucura de confortul pe care îl meriți!

Locuri de parcare și boxe

Parcarea și spațiile suficiente de depozitare sunt esențiale pentru a te bucura de o viață urbană confortabilă.

În Vivenda Residencias ai de unde alege între locurile de parcare numeroase, subterane și supraterane. Spațiile de depozitare special gândite în interiorul apartamentelor sunt completate de boxele de depozitare pe care le poți achiziționa separat.

Comunitatea

Ansamblu Vivenda este compus din mai multe blocuri, unde locuiesc deja peste 650 de familii. Sunt familii ce preferă confortul vieții urbane și o zonă bună, aflată în apropierea centrelor de interes ale orașului. Te vei bucura aici de o comunitate frumoasă, în care sigur vei regăsi persoane cu preocupări asemănătoare. Iar cei mici își vor găsi, cu siguranță, tovarăși de joacă aici.

Citește și: Vino și tu în comunitatea Vivenda Residencias - alege din 88 de locuințe noi 

Spații verzi și locuri de joacă pentru cei mici

Micuții tăi își vor face cu ușurință prieteni în comunitatea Vivenda. Locurile de joacă din interiorul ansamblului sunt pregătite pentru a-i întâmpina. Pentru cei mari, au fost gândite spații de relaxare, zone verzi atât de im portante în zonele de blocuri.

În timp ce îl supraveghezi pe cel mic, te poți relaxa într-un cadru plăcut, pe băncile special amplasate în vecinătatea locurilor de joacă.

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias 

****

Ți-am oferit doar o parte dintre motivele pentru a alege Vivenda Residencias, un ansamblu de blocuri moderne gândit de specialiști pentru ca fiecare locatar să se simtă ca acasă.

Apartamente noi și confortabile, mare parte dintre ele deja date în folosință. Printre proiectele imobiliare pentru Bucureștiul anului 2022, includem și alte locuințe premium, special gândite pentru a-ți oferi tot confortul vieții urbane.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole