Cum să evaluezi ofertele de apartamente noi din București

Cum să evaluezi ofertele de apartamente noi din București

Cumpărarea unui apartament este o investiție pe termen lung care implică responsabilitate și angajament. Prin urmare, știind ce cauți și care este scopul, este esențial să iei în considerare diferite alternative, care îți vor permite să eviți dezamăgirile și durerile de cap în viitor.

În cazul luării unei decizii în necunoștință de cauză, este posibil să fii dezamăgit de cartier, de structura apartamentului și de facilitățile sale, și nu te vei mai putea răzgândi cu ușurință. Din acest motiv, îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să evaluezi ofertele de apartamente în București.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

Obiectivul achiziționării unui apartament

Trebuie să stabilești clar scopul achiziționării unui apartament. Este posibil să îți dorești un stil de viață modern, să ai parte de independență, să locuiești împreună cu jumătatea ta, să începi o familie, și multe altele. Acest scop ar trebui să te ghideze în evaluarea diverselor oferte de apartamente în București.

Citește și: Investiții imobiliare pe timp de criză - recomandate sau nu?

Examinează structura și designul clădirii

Structura și designul clădirii ar trebui să fie primii factori de luat în considerare la achiziționarea unui apartament. Vizitează apartamentul și vezi dacă priveliștea îți place, dacă are balcon, căile de acces, și compartimentarea internă.

Când te atrage un apartament, trebuie să-l analizezi atât din interior, cât și din exterior. Uită-te la pereți, la ferestre (verifică și materialul din care sunt fabricate), la podele, la finisaje, la conducte, la instalația electrică și cele sanitare, pentru a verifica calitatea apartamentului.

Dacă ești interesat de oferte de apartamente noi de la dezvoltator în București, apartamentele din complexul rezidențial nou Vivenda Residencias sunt construite cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate.

De vei cumpăra un astfel de apartament, vei beneficia de încălzire în pardoseală, tămplărie PVC cu sticlă termoizolantă cu 3 foi de sticlă și cameră dublă și obiectele sanitare din gama Ideal Standard, Gala sau similare.

Apartamentele de două camere din Vivenda Residencias București beneficiază, de asemenea, de o compartimentare care folosește la maxim spațiul disponibil, astfel încât să ai suficient loc în apartamente pentru tot ce-ți dorești.

În plus, garsonierele au o suprafață generoasă în zona de zi și o bucătărie spațioasă prevăzută cu ventilație naturală, iar forma pătrată a camerei oferă multiple posibilități de amenajare ( spațiul de dormit e despărțit de living, astfel încât să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite)

Asigură-te că există parcare

Există din ce în ce mai puține spații de parcare pe străzile din București. Din acest motiv, dacă te gândești să cumperi un apartament nou, alege unul care să dispună de loc de parcare.

Verifică unde se află locul de parcare, astfel încât să fie ușor accesibil și sigur.

Spre exemplu, în complexul rezidențial Vivenda Residencias București proprietarii de apartament pot achiziționa locuri de parcare subterane sau supraterane care sunt securizate cu bariere și supraveghere video, în interiorul complexului.

Astfel, nu-ți mai bați capul în fiecare zi cu găsirea unui loc de parcare și știi că vehiculul tău este în siguranță în parcare.

Verifică facilitățile din apropiere

Înainte de a cumpăra un apartament sau o garsonieră nouă, este indicat să verifici facilitățile din apropiere ale proiectului imobiliar. În acest fel, vei putea afla dacă există centre comerciale, supermarketuri, săli de sport, școli, bănci, clinici, restaurante, căi principale, printre altele, în vecinătatea viitoarei tale case.

De asemenea, dacă ai un animal de casă care trebuie scos la plimbare frecvent, ar trebui să te asiguri că există zone verzi sau parcuri în apropiere. Pe de altă parte, dacă vrei să investești într-un apartament, toate aceste facilități din apropierea imobilului tău îi va face pe chiriași să fie mai interesați de apartamentul tău (dacă iei în calcul și posibilitatea de a-l închiria).

Amplasarea apartamentului va defini, printre altele, calitatea vieții. Cu cât calitatea vieții va fi mai bună, cu atât vei fi mai încântat de investiția făcută.

Dacă, de exemplu, ești în căutarea unor oferte de apartamente noi cu 2 camere în București, sau garsoniere noi cu o localizare bună, complexul rezidențial Vivenda Residencias se află la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul orașului, într-o zonă liniștită în care vei avea parte de confort și relaxare.

În apropierea sa ai parte de toate mijloacele de transport în comun: metrou, tramvai, autobuz, precum și de parcurile Morarilor, IOR, sau Național.

Numeroase școli, grădinițe, spitale, piețe, mari centre comerciale și supermarketuri cum ar fi Mega Mall, Cora Pantelimon, Park Lake, Auchan, Mega Image, LIDL, se află de asemenea la doar câteva minute de Vivenda Residencias.

Citește și: Merită să cumperi un apartament nou în Titan?

Evaluează măsurile de securitate

În ansamblurile rezidențiale, mulți oameni vin și pleacă de obicei. Prin urmare, este important să iei în considerare măsurile de securitate în vigoare.

Complexurile de apartamente noi au adesea camere de supraveghere, coduri și porți de acces. Dacă facem o comparație cu apartamentele vechi, unele dintre ele nu au un sistem de securitate bun și oricine poate intra cu ușurință în clădirea de apartamente.

Din acest motiv, este indicat să vezi dacă apartamentul sau garsoniera pe care o alegi beneficiază de acces controlat.

Verifică dacă există zone comune

Aproape toate proiectele imobiliare oferă astăzi o serie de facilități pentru proprietari, precum zone comune. Acesta este unul dintre avantajele locuirii într-un complex rezidențial, deoarece oferă spații publice pentru activități specifice în confortul casei tale.

Din acest motiv, dacă ești în căutarea unui apartament, verifică de ce zone comune dispune.

De exemplu, Vivenda Residencias dispune de peste 400 mp de spații verzi, zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii, ceea ce contribuie la o excelentă calitate a vieții.

Verifică de cât spațiu dispune apartamentul

Apartamentul are numărul ideal de camere pentru a-ți satisface nevoile? Numărul ideal de camere și băi este esențial. Dacă lucrezi de acasă, îți recomandăm să ai o cameră suplimentară pentru a-ți amenaja biroul sau biblioteca.

Dacă alegi un apartament nou în complexul rezidențial Vivenda Residencias, vei avea șansa să te bucuri de un apartament cu o foarte bună compartimentare. Vei beneficia de tot spațiul necesar pentru a te simți confortabil și relaxat la tine în casă.

De îndată ce vei merge să evaluezi oferta dezvoltatorului Hercesa, vei constata că livingul apartamentului este spațios și împărțit cu grijă. Astfel, ai posibilitatea să te bucuri atât de o zonă de luat masa, cât și destul loc de recreere.

Citește și: Vivenda Residencias - toate detaliile pe care vrei să le știi despre construcție și finisaje

Există, de asemenea, spațiu pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei zone de lucru, dacă lucrezi de acasă. Bucătăria este și ea spațioasă și dotată cu ventilație naturală, iar dormitorul dispune de un spațiu special amenajat pentru a-ți crea un dressing.

Citește și: Stilul industrial versus stil clasic: idei de amenajare pentru o garsonieră nouă

Costuri adiționale

Când evaluezi ofertele de apartamente și garsoniere în complexuri de blocuri noi în București, trebuie să iei în calcul și costurile actelor notariale, ale impozitelor pe clădire, precum și cheltuielile de întreținere ale apartamentului, printre altele.

În acest fel îți vei putea calcula bugetul într-un mod mult mai exact și decide dacă un apartament este pentru tine sau nu. Posibilitatea de a apela la un dezvoltator imobiliar de încredere îți poate oferi mai multă siguranță când începi să cauți apartamente noi de vânzare.

De asemenea, atunci când alegi să cumperi de la un dezvoltator este important să îi evaluezi ofertele anterioare de apartamente noi în București și abilitățile sale de consultanță.

Citește și: Ce avantaje ai când alegi cumpărarea apartamentului de la dezvoltator

Fă o listă detaliată cu tot ceea ce ar trebui să aibă viitorul tău apartament, caută și analizează ofertele pe care ți le propune. Avantajele achiziționării unui apartament nou față de unul vechi variază de la posibilitatea de a avea facilități moderne până la posibilitatea de a alege proiecte imobiliare care oferă siguranță, bunăstare și accesibilitate la diferite facilități necesare activităților zilnice.

Citește și: Ce facilități îți oferă complexul rezidențial Vivenda Residencias București

Din acest motiv, îți recomandăm să nu eziți să evaluezi și reevaluezi mai multe opțiuni înainte de a-ți alege apartamentul dorit. Bineînțeles, nu uita să iei în considerare sfaturile de mai sus.

Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta să iei cea mai bună decizie în privința apartamentului dorit. Sperăm că așa îți vei îndeplini un vis, acela de a avea propriul cămin în care să te bucuri de viață după bunul plac. Mult succes îți dorim!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole