Avantaje garsoniera sectorul 2. Vivenda Residencias

Vrei o garsonieră nouă în sectorul 2? Iată cum îți petreci timpul liber dacă locuiești în această zonă

Descoperă cum să îți petreci timpul liber dacă locuiești într-un apartament sau o garsonieră nouă din sectorul 2.

Bucureștiul este definiția unui oraș activ, plin de viață și plin de posibilități. De aceea, atrage constant oameni de toate vârstele, fie că e vorba de turiști, studenți sau pur și simplu persoane care preferă ritmul alert al capitalei. 

Având în vedere dimensiunile și traficul orașului, locuitorii Bucureștiului aleg de cele mai multe ori să își petreacă timpul liber în apropierea casei, mai ales dacă zona le oferă suficiente oportunități. Dacă ești în căutarea unui apartament sau unei garsoniere noi, sectorul 2 poate fi o alegere excelentă din toate punctele de vedere. O combinație perfectă între relaxare și viața trepidantă a capitalei, zona IOR - Titan te va surprinde cu siguranță, așa cum vei descoperi în continuare.

Apartamentele și garsonierele  din sectorul 2 îți oferă posibilitatea de a te bucura de natură

Când spui București, te gândești mai degrabă la aglomerație urbană și mai puțin la natură, dar acest lucru nu este valabil dacă locuiești în sectorul 2. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei zone este accesul facil la spații verzi și locuri de relaxare în aer liber. Parcul IOR-Titan este locul perfect pentru o plimbare în tihnă sau o sesiune de jogging. Poți petrece aici timpul liber citind o carte, plimbându-te cu barca pe lac sau pur și simplu admirând natura, departe de agitația orașuilui.

Parcul Morarilor îți oferă de asemenea un mediu liniștit pentru a lăsa în urmă stresul și munca, bucurându-te de câteva ore sau minute de liniște. Iar dacă ți-ar plăcea ca relaxarea și natura să fie și mai aproape de tine, poți alege să te muți în Vivenda Residencias - spațiile verzi din complex te vor ajuta cu siguranță să începi și să termini fiecare zi cu energie pozitivă. Dacă ești genul de persoană care iubește să își bea cafeaua în aer liber, e bine să știi că locuințele din Vivenda Residencias au terase generoase, care se pot transforma într-un spațiu de relaxare sau chiar într-un birou potrivit pentru zilele calde.

Citește și: Investiții imobiliare: de ce merită să cumperi o garsonieră nouă în București

Zona IOR - Titan este perfectă pentru shopping și divertisment

Îți dorești să te bucuri din plin de viața vibrantă a capitalei? Locuind într-un apartament sau o garsonieră din sectorul 2, aproape de IOR - Titan, vei avea acces facil la unul dintre cele mai populare mall-uri din București - Park Lake, destinația perfectă pentru cumpărături și distracție. În ziua de astăzi, mallurile sunt un adevărat centru al distracției, unde găsești o varietate de magazine, o gamă largă de restaurante și cafenele, precum și cinematografe, săli de sport și locuri de joacă pentru copii. Aici poți veni oricând pentru a face shopping, a te bucura de o masă delicioasă, sau a merge la film cu prietenii și familia. 

Bineînțeles, dacă vrei să faci cumpărături sau să mergi la sală fără să te deplasezi până la mall, vei găsi astfel de facilități și în apropierea blocului tău, atâta timp cât locuiești în Vivenda Residencias.

Dacă îți place să mergi la teatru, sectorul 2 este ofertant și din acest punct de vedere. Teatrul Metropolis se află în sectorul 2, la mai puțin de 20 de minute de mers cu mașina de Vivenda Residencias. Tot în sectorul 2 vei găsi un teatru cu o lungă tradiție în București - Buleandra. Te pasionează sportul sau concertele live? Apartamentele și garsonierele din sectorul 2 mai au și un alt atu: te afli aproape de Arena Națională, care găzduiește constant evenimente de care te poți bucura pe tot parcursul anului.

Sectorul 2 este ofertant și din punct de vedere al cafenelelor, restaurantelor și teraselor. Fie că preferi bucătăria românească sau vrei să te delectezi cu preparate din bucătăria internațională, vei găsi cu siguranță suficiente opțiuni. Restaurante precum Morgan La Dud, Gargantua In the Park, Stradivari's, 3F Genuine Romanian Cuisine, Minish, Il Giardino, Artezian sau Păunița sunt doar câteva dintre locurile în care poți savura mâncărurile preferate, alături de cei dragi.

Citește și: Ce aspecte să iei în considerare la achiziția unui apartament direct de la dezvoltator

Ce opțiuni ai pentru timpul liber petrecut cu copiii

Dacă pentru adulți opțiunile de timp liber sunt în general numeroase, activitățile potrivite pentru cei mici pot fi o provocare. Bineînțeles, îi poți duce la o prăjitură sau la un film în mall, însă cu siguranță îți dorești să le poți oferi un program variat, care să îi ajute să se distreze și să descopere lucruri noi.

Din fericire, în sectorul 2 ai la dispoziție variante perfecte pentru timpul liber al copiilor. Iată doar câteva dintre locurile potrivite pentru cei mici:
  • Complexul pentru activități recreative și educație Sf Pantelimon
  • Centrul educațional PlaYouth
  • SmartyKids România - Centru Educațional pentru copii

Îți dorești să te bucuri din plin de fiecare zi și să ai acces la facilitățile necesare unei vieți moderne și confortabile? Cu o localizare excelentă, aproape de metrou și de atracțiile menționate anterior, Vivenda Residencias este ansamblul rezidențial în care vei descoperi zi de zi farmecul de a fi acasă. Iar atunci când vei dori să faci shoping, să vezi un film sau un spectacol, să te plimbi în parc, să faci sport sau să ieși la restaurant, toate activitățile preferate îți vor fi la îndemână.

Fie că îți dorești o garsonieră nouă în Titan sau cauți un apartament pentru întreaga familie, în Vivenda vei găsi cu siguranță locuința potrivită, care te va face să te simți acasă încă din prima zi. Ia legătura cu unul dintre consultanții noștri, programează o vizionare și vino să-ți descoperi viitorul cartier.

 

New call-to-action

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole