Apartamente noi de 4 camere în Vivenda Residencias București.

Ce apartament de patru camere din Vivenda Residencias se potrivește familiei tale?

Un apartament de patru camere în complexul Vivenda Residencias din București înseamnă confort la superlativ pentru familia ta. Apartamentele noastre de patru camere sunt spațioase și luminoase, special gândite pentru un stil de viață modern.

Vei aprecia cu siguranță calitatea finisajelor și posibilitatea de a-ți personaliza apartamentul alegând una dintre opțiunile de parchet, uși sau gresie și faianță pe care le punem la dispoziția clienților noștri.

Apartamentul potrivit pentru fiecare familie

O familie cu copii, sau care locuiește cu unul sau doi bunici, se va simți foarte confortabil în unul dintre apartamentele de patru camere din blocurile noastre noi din București. De asemenea, apartamentele de patru camere din complexul Vivenda sunt alegerea ideală și pentru cuplurile care lucrează de acasă și își doresc să beneficieze de cât mai mult spațiu, atât pentru petrecerea timpului liber cât și pentru amenajarea birourilor. 

În apartamentele noi de 4 camere din ansamblul Vivenda este spațiu suficient pentru fiecare membru al familiei și pentru fiecare activitate cotidiană.

Copiii își vor putea face lecțiile în liniște, sau primi prieteni în vizită, în camerele lor. Părinții vor avea la dispoziție dormitoare încăpătoare, cu spații de dressing și baie și balcon propriu, în care să se bucure de un moment de liniște și de intimitate, sau vor putea să își amenajeze un spațiu de birou pentru lucrul de acasă într-una din celelalte camere.

Și întreaga familie se va putea reuni în fiecare seară în livingul de dimensiuni generoase, cu spațiu personal pentru fiecare. Apartamentele noastre de patru camere sunt deservite de două băi, pentru un plus de confort al familiei și dispun de spații de depozitare și de două balcoane, și acestea generoase ca suprafață.

Citește și: Apartament cu patru sau cu trei camere? Care sunt avantajele fiecărei alegeri 

Alege unul dintre apartamentele de 4 camere din blocul F1

Apartamentele cu trei dormitoare din blocul F1 al complexului Vivenda sunt o alegere excelentă pentru o familie cu doi copii, sau pentru o familie care își dorește cât mai mult spațiu, atât pentru petrecerea timpului liber cât și pentru organizarea lucrului de acasă sau lecțiilor pentru școala online.

În apartamentele noi cu 4 camere din ansamblul Vivenda, copiii vor putea avea fiecare camera lui, în timp ce părinții se vor bucura de tot confortul în dormitorul matrimonial cu baie proprie și cu o suprafață generoasă. În plus, o familie ce lucrează de acasă, cu unul sau doi copii, va avea spațiu suficient și pentru amenajarea unui birou – în living sau în una din celelalte camere.

ap-4camere-F1_TIPO2-T3B-SE
Vezi detalii!

Familia va aprecia și compartimentarea smart a apartamentului, cu bucătăria închisă, livingul organizat în 2 zone separate-de luat masa și de relaxare-băile poziționate în apropierea dormitoarelor, zonele de depozitare , sau camera utilitară de la intrare în care se va putea instala mașina de spălat rufe și vor putea fi păstrate obiectele și echipamentele de curățenie, astfel încât celelalte camere să rămână cât mai aerisite și funcționale.

Nu în ultimul rând, cele două balcoane, din dreptul livingului și al dormitorului matrimonial, vor fi spații excelente de relaxare pentru fiecare dintre membrii familiei.

Dacă îți dorești unul dintre aceste apartamente, trebuie să te grăbești, însă. La momentul redactării acestui articol mai exista doar patru apartamente disponibile cu această configurație. Blocul F1 va fi dat în folosință în decembrie 2022. 

Blocul M din Vivenda Residencias: o alegere excelentă pentru familia ta

Blocul M are, de asemenea, disponibile o serie de apartamente de patru camere cu suprafețe generoase. Apartamentele, poziționate către SV-V sunt foarte luminoase, atât datorită orientării, cât și a geamurilor mari, elegante și au o poziție privilegiată, întrucât nu mai au nicio altă clădire în față.Apartamentele dispun de bucătării închise și de livinguri de dimensiuni generoase, în care este suficient spațiu atât pentru zona de relaxare cât și pentru amenajarea unei zone de luat masa.

Dormitorul matrimonial este foarte încăpător și dispune de baie proprie și de zone pentru dulapuri/dressinguri. In plus, dormitorul matrimonial are și propriul său balcon, în care părinții vor putea savura o ceașcă de cafea sau citi o carte în liniște.

Nu în ultimul rând, camera utilitară din apartament dispune de racorduri de apă, astfel încât vei putea instala aici mașina de spălat rufe, și are spațiu suficient pentru a depozita și aspiratorul și obiectele de curățenie, eliberând în acest fel băile și celelalte zone de depozitare.

ap-4cam-F1_TIPO-T3A-SO

Vezi detalii!

În apartamentele noi de 4 camere din blocul M este loc suficient pentru fiecare membru al familiei și pentru fiecare activitate cotidiană. Aici vei avea spațiu suficient atât pentru camera copilului (sau copiilor), cât și pentru amenajarea unui birou pentru lucrul de acasă, cu tot confortul de care ai nevoie. Iar dacă locuiești cu unul dintre bunicii familiei, acesta se va putea bucura de prezența voastră, dar va avea și spațiul său personal, atât de important la vârste înaintate.

Apartamentele noi de 4 camere din blocul M al proiectului Vivenda sunt ideale pentru familiile numeroase sau care doresc să beneficieze de cât mai mult spațiu.

Citește și: Ce variante de finanțare ai la achiziția unui apartament de patru camere într-un bloc nou din București? 

Te invităm să programezi o vizionare în Vivenda Residencias. Îți vom prezenta tipologia apartamentelor aflate în vânzare, localizarea exactă a fiecărui bloc și prețul fiecărui apartament din complexul nostru rezidențial din București, iar tu vei decide care este cea mai potrivită variantă pentru tine și familia ta.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole