apartamente-noi-4-si3-camere-bucuresti

Apartament cu patru sau cu trei camere? Care sunt avantajele fiecărei alegeri

Te-ai hotărât să achiziționezi un apartament în această perioadă? Decizia de a cumpăra un apartament este importantă, poate una dintre cele mai importante pe care le vei lua de-a lungul vieții tale.

Atunci când cumpărăm un apartament cu trei sau cu patru camere, îl alegem, cel mai probabil, ca locuință proprie. Din această perspectivă, este esențial să ne gândim cu atenție la situația și nevoile noastre, pentru a lua cea mai bună decizie.

  • Câți membri are familia noastră? Se va mări aceasta în viitorul apropiat?
  • Ce spațiu îi este necesar fiecăruia? De câte băi ne dorim să beneficiem?
  • Care este prețul pe care îl putem plăti pentru locuința pe care o cumpărăm?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care va trebui să răspundem înainte de a opta pentru varianta cea mai potrivită. Este important ca decizia pe care o luăm să fie bazată pe o analiză atentă a situației personale și mai puțin pe emoții.

Odată ce ai hotărât câte camere va avea apartamentul achiziționat, te vei gândi și la zonă, la facilitățile pe care aceasta le oferă locuitorilor săi sau la dotările apartamentului.

Vei căuta un apartament într-un bloc mai vechi sau te vei hotărî asupra unuia dintre apartamentele de trei sau patru camere de vânzare într-un complex rezidențial? Este o altă hotărâre importantă pe care o vei lua.

Citește și: Apartament în bloc nou, în bloc vechi sau o casă în apropierea Bucureștiului? 

Să vedem însă care sunt avantajele pe care le ai atunci când cumperi un apartament de trei camere și care sunt cele ale unuia cu patru camere.

De ce sa cumperi un apartament cu patru camere?

Cu toții ne dorim mai mult spațiu, iar spațiul generos este principalul avantaj al unui apartament cu patru camere. Aici vei avea loc și pentru camerele copiilor, dar și pentru un spațiu de lucru, pentru o cameră de oaspeți, pentru instalarea unui dressing sau pentru o biblioteca mare.

Apartamentele noi de 4 camere din complexul Vivenda Residencias București, de exemplu, sunt construite pentru ca tu să te bucuri de confort la superlativ. Acestea sunt foarte spațioase și realizate cu materiale de calitate și atenție la finisaje.

Un alt avantaj remarcat de clienții noștri este cel al existenței a doar două unități locative pe palier. O familie extinsă, compusă din bunici, copii și nepoți, poate locui foarte aproape, având, însă, intimitate, atunci când se achiziționează două apartamente pe un singur etaj. Sau doi frați care au, la rândul lor, copii. Mai puține apartamente pe palier înseamnă și mai multă liniște pentru locatari.

Citește și: Cinci lucruri pe care să le iei în considerare atunci când achiziționezi un apartament nou în București 

Ți se potrivește mai bine un apartament de trei camere?

Tot spațiul este avantajul unui apartament de trei camere. Poate că acest apartament este mai mic decât unul de patru, dar este suficient de spațios pentru o familie cu un copil. Vei putea amenaja aici un dormitor matrimonial și o cameră a celui mic, cu tot confortul necesar.

Vei găsi loc pentru un spațiu de lucru și spațiu suficient pentru un dressing sau o bucătărie închisă. Apartamentul de trei camere vine și cu avantajul bugetului mai accesibil.

Optează pentru un apartament de trei sau patru camere în unul dintre blocurile noi ce fac parte din complexul de blocuri noi Vivenda Residencias București!

Dacă îți dorești un apartament de patru camere, îl poți alege deja printre cele disponibile în blocurile deja construite. Dacă ți se potrivește mai bine un apartament de trei camere, poți alege unul dintre blocurile noastre aflate în construcție.

Un bloc deosebit, cu apartamente cu suprafețe generoase și balcoane elegante, în care poți ieși atât din living, cât și din dormitor. Indiferent de tipul de apartament ales, te vei bucura de o mulțime de avantaje suplimentare.

Pe lângă apartamentele generoase, gândite de arhitecții noștri special pentru familia modernă, vei locui într-o zonă excelentă. Blocurile din complexul Vivenda Residencias București se află într-o zonă verde, la doi pași de Parcul Titan și Arena Națională.

O zonă cu școli, grădinițe, unități sanitare, mall-uri și magazine de cartier, în care te bucuri de tot confortul vieții urbane.

Citește și: Merită să cumperi un apartament nou în Titan? 

Faci parte dintr-o comunitate de oameni tineri, în care cu siguranță vei găsi persoane cu interese comune. În plus, ai spații compartimentate excelent, special gândite pentru viața contemporană, și finisaje de calitate premium. Te invităm să programezi chiar acum o vizionare a unuia dintre apartamentele noastre.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole