Apartament nou de 4 camere în București - avantajele Vivenda Residencias

Ce variante de finanțare ai la achiziția unui apartament de patru camere într-un bloc nou din București?

Te-ai hotărât să achiziționezi un apartament nou de patru camere în București? Este o decizie importantă, așa că trebuie să te asiguri că familia ta se va bucura nu doar de spațiul generos, ci și de tot confortul.

Așa că alege-l cu atenție, într-o zonă bună a orașului, cu finisajele și compartimentarea potrivită familiei voastre. Studiază cu atenție oferta de apartamente de patru camere în București sau în orașul în care dorești să achiziționezi. Alegerea ta va fi în acest fel cât mai aproape de nevoile familiei.

De ce să cumperi un apartament de 4 camere într-un complex rezidențial nou?

Din ce în ce mai multe persoane preferă în ultima vreme apartamentele în blocuri noi, în detrimentul celor vechi. Pe măsură ce dezvoltatorii au început să identifice și să achiziționeze terenuri în zone bune, aproape de centru sau care comunică ușor cu zona centrală, cererea pe acest segment a început să crească.

Apartamentele din blocurile vechi au pierdut, în acest fel, unul dintre principalele lor avantaje: amplasarea mai bună. În schimb, apartamentele în blocuri noi îți oferă o mulțime de beneficii. În primul rând, ai spații mai largi și mai bine compartimentate. Arhitecții blocurilor noi acordă o importanță deosebită acestui aspect.

Multe dintre ansambluri oferă posibilitatea personalizării parțiale a compartimentării. Poți opta pentru o bucătărie închisă sau pentru una open space, de exemplu. În cazul unui apartament vechi, pentru a avea un spațiu deschis mai larg va trebui să spargi pereți sau cămări.

Acest aspect vine cu costuri și cu necesitatea obținerii unor aprobări. Totul înseamnă consum de timp, energie și bani pe care le poți direcționa în cu totul alte părți.

Citește și: Vivenda Residencias - toate detaliile pe care vrei să le știi despre construcție și finisaje 

În plus, apartamentul va fi deja izolat, zugrăvit și va avea finisaje noi, de bună calitate. Centrala de apartament este și ea deja instalată și gata de a fi folosită în locuințele noi. Cutremurele sunt un alt aspect de luat în considerare atunci când cumperi un apartament. Uiți de grija acestora în cazul unui apartament nou.

Aceste blocuri sunt construite respectându-se standardele actuale în domeniu, mult mai exigente decât cele din trecut. Ai, așadar, o mulțime de avantaje atunci când optezi pentru un apartament în bloc nou.

****

Odată ce ai definit clar ceea ce îți dorești, mai ai un hop de trecut: identificarea resurselor financiare necesare achiziției. Dacă ai bani cash, ești în avantaj. Vei putea negocia cu dezvoltatorul, dacă vorbim despre un apartament într-un bloc nou, sau cu proprietarul, dacă apartamentul este într-un bloc ceva mai vechi.

De multe ori însă, un apartament de patru camere implică un credit bancar. Dacă vorbim despre un bloc nou, ai putea avea mai multe variante din acest punct de vedere.

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias 

Modalități de finanțare pentru apartamentul tău

1. Plata cash
Este un mare avantaj pentru tine să poți plăti cash pentru apartamentul tău. Plata cash poate însemna cu o reducere importantă a prețului – în urma unei negocieri sau oferită direct de către dezvoltator.

În plus, atunci când ai banii cash, scapi de stresul accesării unui credit. Plata cash este o soluție imediată, destul de rară însă în cazul apartamentelor de 4 camere.

2. Credit ipotecar
Fiecare bancă are condițiile ei pentru creditele ipotecare oferite. O idee bună ar putea fi să te adresezi în primul rând băncii unde ai contul și unde îți primești salariul. Posibil ca aceasta să îți ofere condiții mai bune, având în vedere relația îndelungată.

O altă idee bună este să colaborezi cu un broker imobiliar. Acesta te va informa asupra ofertelor existente și te va consilia cu privire la cea mai avantajoasă soluție pentru tine. Dezvoltatorii imobiliari te pot susține în acest demers.

Atunci când achiziționezi unul dintre apartamentele de vânzare de 4 camere în Titan, în complexul Vivenda, vei beneficia de susținere pe tot parcursul procesului. Creditul ipotecar va fi mai ușor de obținut pentru clienții Hercesa prin intermediul brokerilor colaboratori și băncilor partenere.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii 

3. Credit de nevoi personale cu ipotecă
Dacă ai deja o locuință pe care o poți aduce ca garanție și dispui deja de o sumă de bani, interesează-te și de varianta unui credit de nevoi personale cu ipotecă. Vei obține mai rapid acest tip de credit și, plătind în acest caz suma integrală pentru locuința nouă, vei putea negocia un preț mai bun cu dezvoltatorul.

4. Rate la dezvoltator
Dacă achiziționezi un apartament într-un bloc nou, interesează-te și de posibilitatea achitării acestuia în rate, direct la dezvoltator. Mulți dintre dezvoltatorii imobiliari acceptă această variantă. Plătești un avans – ce poate fi de 15 sau 20% din valoarea locuinței – și achiți apoi restul sumei în rate egale, în condițiile pe care le agreezi cu dezvoltatorul.

Dacă alegi unul dintre apartamentele noi de patru camere în București, în complexul Vivenda, te bucuri de flexibilitate în achitarea avansului și de consiliere pentru alegerea celei mai bune variante de finanțare pentru tine.

În plus, beneficiezi de confort la superlativ într-un complex rezidențial modern, aflat în apropierea stației de metrou Costin Georgian. Un apartament de patru camere în Vivenda înseamnă confort la superlativ. Beneficiezi de o suprafață totală de 113 mp și ai posibilitatea de personalizare a apartamentului.

Citește și: 5 motive pentru care merită să locuiești în ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias, București 

Programează chiar acum o vizionare pentru a alege cel mai potrivit apartament de 4 camere într-un bloc nou din apropierea Parcului Titan – în complexul Vivenda Residencias.

 

New call-to-action

 

Categorii: Facilitati Vivenda

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole