Apartament nou de 4 camere în București - avantajele Vivenda Residencias

Ce variante de finanțare ai la achiziția unui apartament de patru camere într-un bloc nou din București?

Te-ai hotărât să achiziționezi un apartament nou de patru camere în București? Este o decizie importantă, așa că trebuie să te asiguri că familia ta se va bucura nu doar de un spațiu generos, ci și de tot confortul de care ai nevoie.

Prin urmare, studiază cu atenție oferta de apartamente de patru camere în București sau, în orașul în care dorești să achiziționezi, și alege cu atenție apartamentul de 4 camere, într-o zonă bună a orașului, cu finisajele și compartimentarea potrivită familiei tale. Alegerea ta va fi în acest fel cât mai aproape de nevoile familiei tale.

De ce să cumperi un apartament de 4 camere într-un complex rezidențial nou?

Din ce în ce mai multe persoane preferă în ultima vreme apartamentele în blocuri noi, în detrimentul celor vechi. Pe măsură ce dezvoltatorii au început să achiziționeze terenuri în zone bune, aproape de centru, sau care comunică ușor cu zona centrală, cererea pe acest segment a început să crească întrucât apartamentele din blocurile vechi și-au pierdut, în acest felul acesta, unul dintre principalele lor avantaje: amplasarea lor tradițional mai bună.

Apartamentele din blocurile vechi au pierdut, în acest fel, unul dintre principalele lor avantaje: amplasarea mai bună. În schimb, apartamentele în blocuri noi îți oferă o mulțime de beneficii adiționale. În primul rând, ai spații mai largi și mai bine compartimentate. Arhitecții blocurilor noi acordă o importanță deosebită acestui aspect.

În al doilea rând, multe dintre ansamblurile rezidențiale noi îți oferă posibilitatea personalizării parțiale a compartimentării. Astfel, în multe cazuri la apartamentele noi de 4 camere poți opta pentru o bucătărie închisă sau pentru una open space, de exemplu.

În vreme ce, în cazul unui apartament vechi, pentru a avea un spațiu deschis mai larg va trebui să spargi pereți sau să realizezi alte lucrări, ceea ce îți va genera costuri suplimentare și necesitatea obținerii unor aprobări și autorizații. Totul înseamnă consum de timp, energie și bani, resurse pe care le-ai putea utiliza mai bine într-un alt mod.

Citește și: Vivenda Residencias - toate detaliile pe care vrei să le știi despre construcție și finisaje 

În plus, apartamentul nou va fi avea finisaje noi, de bună calitate, și va dispune în general de o centrală de apartament individuală, care va fi și ea deja instalată și gata de a fi folosită.

Nu în ultimul rând, în cazul apartamentelor noi uiți de grija cutremurelor întrucât blocurile noi sunt construite cu respectarea standardelor de rezistență actuale, mult mai exigente decât cele din trecut.
Ai, așadar, o mulțime de avantaje atunci când optezi pentru un apartament în bloc nou.

****

Odată ce ai definit clar ceea ce îți dorești, mai ai un hop de trecut: identificarea resurselor financiare necesare achiziției.

Dacă ai bani cash, ești în avantaj, pentru că te vei bucura de o mult mai mare flexibilitate. Dacă nu ai însă toți banii necesari pentru achiziționarea apartamentului, va trebui să analizezi de ce posibilități de finanțare dispui.

Din această perspectivă, iată ce variante principale există pentru achiziționarea unui apartament nou de 4 camere.

Citește și: Ce pași urmezi pentru a-ți cumpăra un apartament în Vivenda Residencias 

Modalități de finanțare pentru apartamentul tău

1. Plata cash
Este un mare avantaj pentru tine să poți plăti cash pentru apartamentul tău, întrucât scapi de stresul accesării unui credit bancar. Nu vei mai avea formalități adiționale de îndeplinit și nu va trebui să plătești dobânzi la bancă, ceea ce ți-ar crește valoarea achiziției.

2. Credit ipotecar
Fiecare bancă are condițiile ei pentru creditele ipotecare oferite. O idee bună ar putea fi să te adresezi în primul rând băncii unde ai contul și unde îți primești salariul. Posibil ca aceasta să îți ofere condiții mai bune, având în vedere relația îndelungată.

O altă idee bună este să colaborezi cu un broker imobiliar. Acesta te va informa asupra ofertelor existente și te va consilia cu privire la cea mai avantajoasă soluție pentru tine. Dezvoltatorii imobiliari te pot susține în acest demers.

Atunci când achiziționezi unul dintre apartamentele de vânzare de 4 camere în Titan, în complexul Vivenda, vei beneficia de susținere pe tot parcursul procesului. Creditul ipotecar va fi mai ușor de obținut pentru clienții Hercesa prin intermediul brokerilor colaboratori și băncilor partenere.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii 

3. Credit de nevoi personale
Dacă dispui deja de o sumă de bani cash importantă și/sau poți aduce băncii alte garanții (spre exemplu un alt apartament pe care îl deții în proprietate), interesează-te și de varianta unui credit de nevoi personale.

Creditele de nevoi personale au în general dobânzi mai ridicate decât creditele ipotecare, dar necesită în general și mai puține formalități, astfel încât vei putea obține mai rapid acest tip de credit și astfel te vei putea muta mai repede în apartamentul mult visat.

Dacă alegi unul dintre apartamentele noi de patru camere în București, în complexul Vivenda, te bucuri de flexibilitate în achitarea avansului și de consiliere pentru alegerea celei mai bune variante de finanțare pentru tine.

În plus, beneficiezi de confort la superlativ, într-un apartament cu o suprafață totală generoasă de 108 mp, într-un complex rezidențial modern, aflat în apropierea stației de metrou Costin Georgian.

Citește și: 5 motive pentru care merită să locuiești în ansamblul de blocuri noi Vivenda Residencias, București 

Programează chiar acum o vizionare pentru a alege cel mai potrivit apartament de 4 camere într-un bloc nou din apropierea Parcului Titan – în complexul Vivenda Residencias.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole