Vânzări apartamente noi, București - cum planifici o investiție

Cum planifici o investiție pe termen lung. Apartamente noi de vânzare în sectorul 2 din București

Îți dorești ca în 2023 să faci o investiție inteligentă, prin care să îți protejezi capitalul de efectele inflației, cum ar fi devalorizarea fiscală?

Investiția imobiliară, precum achiziția unui apartament nou în București, poate fi o idee excelentă, atât timp cât o planifici în mod corespunzător și iei decizia potrivită, care să îți aducă profit.


Descoperă în continuare de ce merită să investești într-un apartament nou din sectorul 2 și care sunt pașii pe care e bine să îi urmezi pentru a obține cât mai multe avantaje.

Cum finanțezi investiția într-un apartament nou în București

Dacă până în acest an ratele erau o soluție foarte practică, în 2023 este bine să calculezi cu atenție valoarea acestora, discutând cu fiecare bancă despre fluctuațiile cauzate de inflație și de creșterea ROBOR și IRCC. Plata apartamentului cu suma integrală este opțiunea cea mai bună, în cazul în care dispui deja de suma integrală sau de o mare parte din ea.

Dacă ai nevoie de o finanțare pentru a ajunge la valoarea apartamentului, caută variantele care să presupună cele mai puține riscuri. De exemplu, un credit cu dobândă fixă înseamnă mai multă stabilitate și îți permite să planifici plățile pe termen lung.

Poți, de asemenea, să te interesezi cu privire la o asigurare care să te sprijine în cazul în care treci printr-o perioadă dificilă și întâmpini probleme cu plata ratelor. În cazul în care alegi să îți cumperi un apartament nou în București, în sectorul 2, poți opta cu încredere pentru locuințele din Vivenda Residencias. Aici poți achita inițial un avans de 11% la rezervarea apartamentului, 4% eșalonat pe perioada de execuție a construcției, iar diferența de 85% la semnarea contractului final. Astfel, îți poți organiza cât mai bine bugetul și poți strânge între timp suma necesară.

Citește și: Cum cumperi un apartament nou în București

Sunt apartamentele noi din complexul Vivenda București - sectorul 2, o investiție profitabilă?

Când faci o investiție în imobiliare, trebuie să te gândești la modul în care poți obține profit. Ai două variante prin care îți poți valorifica apartamentul: fie închiriezi locuința, fie o vinzi ulterior, cu o sumă mai mare decât cea de achiziție.

Pentru ambele opțiuni, vei avea nevoie de public interesat și dispus să îți ofere banii pe care îi ceri, ceea ce înseamnă că trebuie ca locuința să aibă suficientă valoare în ochii chiriașilor sau ai cumpărătorilor.

New call-to-action

Când alegi apartamentul, ia în calcul următoarele aspecte:

  • Localizarea locuinței – zonele aflate în apropierea metroului trezesc întotdeauna mai mult interes și pot fi vândute sau închiriate cu un preț mai mare. De aceea, un apartament situat într-un complex rezidențial din București, în sectorul 2, îți poate aduce un profit atractiv.

    De exemplu, complexul de blocuri noi Vivenda Residencias se află la doar câteva minute de mers pe jos de metrou, tramvai și autobuz. În plus, în apropierea sa se află parcul IOR-Titan, mall-ul Park Lake, Arena Națională și Mega Mall, puncte de interes pentru aproape orice bucureștean.

    Persoanele interesate să locuiască în apartamentul tău vor fi cu siguranță bucuroase să aibă perspectiva unui stil de viață activ și confortabil, din care să nu le lipsească shoppingul, plimbările sau ieșirile cu prietenii.

  • Calitatea construcției - dacă dorești o investiție de durată, este necesar să alegi cu grijă apartamentul, ținând cont atât de aspect, cât și de calitatea materialelor de construcție. Imaginează-ți cum ar fi să optezi pentru un apartament aflat într-un bloc vechi, care să se degradeze și mai mult în anii următori.

    La cealaltă extremă, un apartament nou, dar construit din materiale de calitate slabă, își va arăta în timp dezavantajele. Totul, de la structura blocului până la finisaje, ar trebui să prezinte stabilitate și durabilitate. Îți garantăm că blocurile de apartamente noi din complexul Vivenda Residencias sunt realizate din materiale de înaltă calitate și că acordăm atenție fiecărui detaliu, inclusiv instalațiilor și finisajelor.

  • Încrederea pe care ți-o prezintă dezvoltatorul imobiliar - pentru a te asigura că nu există nicio problemă în ceea ce privește execuția și finalizarea apartamentului, este indicat să te îndrepți către un dezvoltator de încredere, care să aibă deja proiecte terminate și clienți mulțumiți. Poți conta fără griji pe Hercesa, dezvoltatorul care a pus baza proiectelor Vivenda Residencias și Stellaris Residencias. Locuințele sunt bine realizate, fără defecte și sunt predate în termenul stabilit la semnarea actelor.

  • Compartimentarea locuinței - dacă vrei să ai cât mai mult profit în urma închirierii sau vânzării apartamentului, alege o locuință bine compartimentată, care îți permite să profiți din plin de spațiul avut la dispoziție. Asigură-te, de asemenea, că apartamentul este luminos, iar geamurile montate de dezvoltator oferă suficientă izolare fonică.

  • Locul de parcare - apartamentele care dispun de spațiu de parcare sunt la mare căutare, mai ales într-un oraș cu trafic intens, ca Bucureștiul. De aceea, este bine să te asiguri că, pe lângă apartament, poți achiziționa și un spațiu propriu de parcare. Dacă alegi să cumperi o locuință în Vivenda Residencias, vei avea și această opțiune.

Citește și: De ce merită să achiziționezi apartamente noi în București?

Adaugă un plus de valoare apartamentului nou achiziționat, prin personalizare

Există și câteva extra detalii care pot crește valoarea apartamentului pe care îl achiziționezi: încălzirea în pardoseală și aerul condiționat sunt facilități necesare unei vieți moderne și te vor ajuta să obții ulterior un preț mai bun.

Dacă vrei să și mobilezi locuința, gândește-te la genul de client căruia i te vei adresa și încearcă să folosești piese de mobilier care crezi că vor fi pe gustul acestuia. În principiu, simplitatea și bunul gust vor fi întotdeauna apreciate. Echipa noastră de experți îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să personalizezi contra cost apartamentul, oferindu-i acea tușă finală atât de necesară pentru o locuință confortabilă și primitoare.

Dorești să discutăm împreună despre oferta de apartamente și să găsim varianta potrivită pentru nevoile tale? Solicită o discuție cu unul dintre consultanții noșri și fii gata să faci o investiție inspirată!

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole