Apartamente 3 camere de vânzare, sector 6. Avantajele Stellaris Residencias

Apartamente de vânzare cu 3 camere în sectorul 6: de ce merită să locuiești în Drumul Taberei

Visezi la o locuință în care tu și cei dragi să vă simțiți acasă încă din primul moment, având totodată acces la facilitățile necesare unei vieți moderne?

Dacă te interesează oferta de apartamente de vânzare cu 3 camere în sectorul 6, merită să iei în calcul Drumul Taberei, o zonă cu multiple avantaje. De la posibilitățile de distracție și shopping, până la siguranța cartierului și conexiunile sale cu restul orașului, descoperă în continuare ce avantaje vei avea dacă alegi să locuiești în Drumul Taberei.

Apartamentele cu 3 camere de vânzare în Drumul Taberei îți oferă un plus de siguranță

Când te muți într-un nou apartament, îți dorești ca acesta să fie sigur din două puncte de vedere: calitatea construcției, precum și siguranța zonei în care este situat blocul. Drumul Taberei este considerat unul dintre cele mai sigure cartiere din București, așa că îți poate oferi o viață liniștită, în comparație cu alte zone ale capitalei.

Dacă vrei ca și blocul în care locuiești să îți ofere încrederea de care ai nevoie pentru a te muta împreună cu familia, îți recomandăm să te orientezi către un bloc nou, realizat după ultimele standarde de siguranță a construcției.

Pentru blocurile noi din Stellaris Residencias București, complexul rezidențial din sectorul 6 - Drumul Taberei, folosim doar materiale și finisaje de cea mai bună calitate, la fel ca în cazul tuturor clădirilor din portofoliul Hercesa. Având ani întregi de experiență și peste 900 de locuințe construite, îți putem garanta că familia ta va locui într-un apartament solid, spațios și realizat cu grijă, astfel încât să nu prezinte defecte.

Citește și: Cauți o nouă locuință? Pune pe listă apartamentele noi din Drumul Taberei

Apartamentele de vânzare cu 3 camere din sectorul 6 au o localizare accesibilă

Până nu demult, Drumul Taberei era o adevărată Cenușăreasă a Bucureștiului: deși zona în sine este una fermecătoare și liniștită, lipsa metroului reprezenta un dezavantaj major și tindea să plaseze cartierul într-un con de umbră.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat, iar în prezent locuitorii din Drumul Taberei au acces facil către restul capitalei, datorită lansării noii linii de metrou în 2020. În plus, tramvaiul 41 este un mijloc de transport rapid, pe care persoanele din sectorul 6 se pot baza oricând.

Din punct de vedere al localizării, Stellaris Residencias este amplasat la intersecția Bulevardului Ghencea cu Strada Brașov, aflându-se aproape de stația de metrou Parc Drumul Taberei, precum și de liniile 41, 122, 185, 232 și 385. Bineînțeles, dacă preferi să te deplasezi predominant cu mașina, avem pentru tine spații de parcare subterane, pe care le poți achiziționa odată cu apartamentul.

Dacă ești genul de persoană care își dorește un stil de viață activ și confortabil, din Stellaris Residencias ai acces la toate facilitățile necesare: ajungi ușor la supermarketuri, la centrul comercial Drumul Taberei, dar și la mallurile AFI Cotroceni și Plaza România, pentru a face shopping, a merge la film sau a te bucura de o masă la food court.

Când vrei să ieși la restaurant, ai numeroase opțiuni în zonă, cum ar fi Amarillo, Trattoria Roma, Azzurro, Urban House, KidZ Bar, Il Calcio, Pardon Cafe sau Hanul Drumețului.

Citește și: Avantajele apartamentelor noi de vânzare din București, în sectorul 6 

Zona Drumul Taberei îți poate oferi relaxarea de care ai nevoie

Ca orice capitală, Bucureștiul este un oraș al contrastelor, în care întâlnești atât zone liniștite și pline de verdeață, cât și cartiere foarte aglomerate, cu un aspect mai degrabă industrial. Zona Ghencea-Drumul Taberei intră în prima categorie: vei găsi aici străzi aerisite și bine îngrijte și vei avea acces la unul dintre parcurile recent renovate, care poate fi perfect pentru jogging, plimbări sau ieșiri cu cei mici - parcul Drumul Taberei.

Ca să plusăm, ne-am asigurat că în complexul de apartamente noi Stellaris Residencias București vei avea propria oază de liniște, motiv pentru care amenajăm spații verzi și zone de relaxare în incinta complexului, precum și o zonă sportivă cu teren de baschet și loc de joacă.

Prin urmare, dacă te interesează oferta de apartamente de vânzare cu 3 camere în Drumul Taberei, merită să pui Stellaris Residencias pe listă ca primă opțiune.

În Drumul Taberei ai acces la numeroase variante pentru educația celor mici

Atunci când ai copii, zona în care te muți trebuie să fie una care să le ofere suficiente variante din punct de vedere al educației. În definitiv, nu îți dorești să îi supui pe cei mici unei navete obositoare, așa că ai nevoie de grădinițe, școli și licee în apropiere.

Drumul Taberei nu duce lipsă de opțiuni în ceea ce privește grădinițele, școlile generale și liceele. Copiii tăi pot frecventa școli cu o bună reputație, cum ar fi Colegiul Național Grigore Moisil, Liceul Teoretic Eugen Lovinescu sau Colegiul Național Elena Cuza. Pe lângă insituțiile de stat, copiii tăi pot frecventa grădinițe particulare, cum ar fi Scooby and Friends, after school-ul Căsuța Piticilor, creșa Pinocchio sau grădinițele David Center, Art Alegria și Nicholas.

De asemenea, cei mici pot merge în timpul liber la bazinul de înot Steaua București, pentru a lua lecții de la antrenorii specializați.

Citește și: Ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - apartamente noi direct la dezvoltator

Așa cum observi, Drumul Taberei este o zonă ofertantă pentru întreaga familie, punându-ți la dispoziție facilitățile necesare pentru a te bucura de o viață confortabilă, modernă și liniștită în capitală.

Dacă îți dorești să cunoști mai bine cartierul și să descoperi toate avantajele noului nostru complex rezidențial, Stellaris Residencias, te așteptăm în showroom pentru a-ți oferi detaliile de care ai nevoie.

New call-to-action

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole