Blocuri noi - apartamente, garsoniere de vanzare București

Cum să alegi locuința ideală pentru tine și partenerul tău de viață?

Cuplu căsătorit, căutăm apartament! Te regăsești în acest anunț? Dacă urmează să vă mutați în curând împreună și să începeți un nou capitol din viața voastră, e momentul ideal să cumpărați un apartament într-unul dintre numeroasele blocuri noi din București.

Apartamente și garsoniere de vanzare în blocuri noi – zona Titan, București

Viitoarea voastră locuință trebuie să corespundă gusturilor și nevoilor voastre, așa că e important să țineți cont de câteva aspecte înainte de a face o investiție imobiliară.

De la compartimentare la zonă, loc de parcare sau spații de depozitare, sunt anumiți factori care vă pot face să alegeți un apartament în detrimentul altuia.

Astfel, hai să vedem cum puteți alege locuința perfectă pentru voi doi, pentru a vă putea bucura de o viață frumoasă și confortabilă împreună.

1. Cât de mare vă doriți să fie apartamentul?

Dacă e vorba doar de voi doi, e posibil ca o garsonieră sau un apartament cu o cameră să vă fie suficient. Avantajul unei locuințe de dimensiuni mai mici ar fi costul accesibil de achiziție, astfel multe cupluri se îndreaptă spre această opțiune.

De asemenea, cheltuielile de întreținere sunt mai mici, iar dacă spațiul este bine optimizat, poate permite o ședere foarte plăcută, fără compromisuri pe partea de confort.

Totuși, dacă plănuiți să aveți copii în viitorul apropiat sau aveți nevoie de un spațiu mai mare pentru amenajarea unui birou, ideal ar fi să achiziționați un apartament cu mai multe camere.

Optând pentru apartamente de vânzare în blocuri noi București cu 2, 3 sau 4 camere, aveți automat mai mult spațiu de desfășurare și un confort sporit.

Citește și: Apartamente noi în București - 5 trenduri care influențează alegerea unui apartament

2. Ce dotări / facilități trebuie bifate neapărat de apartamentul visurilor voastre?

Orice persoană are câteva criterii cheie după care își alege spațiul de locuit. Fie că e vorba despre cadă, balcon, dressing sau termopane, atunci când vrei să te muți într-un loc nou ții neapărat ca aceste lucruri să facă parte din dotările locuinței.

Astfel, îți recomandăm să porți o discuție pe tema asta cu partenerul tău și să faceți împreună o listă cu cerințele care trebuie neapărat să se regăsească în apartamentul pe care urmează să îl achiziționați, înainte de a începe să vizitați proprietăți.

Poate vă doriți un apartament nou cu o suprafață generoasă, în care să aveți dulapuri multe și spații de depozitare. Poate țineți la obiceiul de a lua masa împreună și vă place să experimentați cu diverse rețete în bucătărie, ceea ce implică nevoia unei bucătării spațioase, dotate cu toate utilitățile necesare, și a unei zone de dining.

Sau poate vă doriți să vă savurați cafeaua pe balcon în timp ce priviți răsăritul, deci veți opta pentru un apartament orientat spre est. Indiferent care sunt solicitările voastre, e bine să le luați în calcul din timp, înainte de a lua decizia finală de achiziție.

Citește și: Idei de amenajare a unui apartament cu 2 camere

3. Ce zonă a capitalei vă atrage mai mult?

Desigur, e important să fiți atenți și la zona în care se află apartamentul în care vreți să locuiți în viitorul apropiat. Unele cartiere sunt mai bine cotate decât altele, unele sunt perfecte pentru cei care preferă liniștea și nu-și părăsesc locuința foarte des, în timp ce altele sunt ideale pentru cei cu un stil de viață mai activ, care au de ajuns în multe locuri pe parcursul zilei.

Recomandarea noastră este să alegeți o zonă care să vă avantajeze pe amândoi, aproape de mijloacele de transport în comun, pentru a putea ajunge cu ușurință oriunde aveți nevoie, fără a pierde timp valoros în trafic. Știm cât de aglomerat poate fi traficul în capitală, astfel apartamentele situate în apropierea stațiilor de metrou sau de autobuz sunt alegeri foarte bune.

De exemplu, dacă optați pentru blocurile noi cu apartamente de vânzare din zona Titan, vă veți putea bucura de liniște, intimitate, dar vă veți afla totuși suficient de aproape de centru și de punctele de interes din București (mall-uri, parcuri etc.).

Citește și: Cinci motive pentru a achiziționa un apartament într-un bloc nou în apropiere de Parcul Titan

4. Cum v-ar plăcea să arate serile voastre împreună?

Toate cuplurile au tabieturile lor, mici obiceiuri și rutine care le păstrează relația puternică și le oferă șansa de a petrece clipe speciale împreună cu jumătatea lor mai bună. Cafeaua de dimineață savurată în living, plimbarea de seară cu câinele în parc, cina romantică din fiecare weekend, ieșirile spontane la munte, iar lista poate continua.

Înainte de a cumpăra un apartament, e bine să vă gândiți cum arată aceste obiceiuri în viața voastră de cuplu, pentru a le putea integra cu ușurință în noua locuință. Să îți dăm câteva exemple.

Dacă vă place să ieșiți des din casă și să explorați locuri noi, veți alege o zonă centrală, să puteți ajunge rapid în orice parte a orașului. Dacă preferați serile cosy în casă și vreți ca aceasta să fie refugiul vostru după o zi lungă de muncă, veți opta pentru un living spațios, cu o canapea confortabilă, unde să puteți savura în tihnă un pahar de vin și să urmăriți serialele voastre preferate.

Iar dacă vă place să faceți sport împreună, veți alege un apartament în apropiere de parcuri, bazine de înot sau săli de fitness, să vă puteți menține cu ușurință stilul de viață activ.

Citește și: Cum să te simți în fiecare zi ca în vacanță chiar la tine acasă

Ansamblul rezidențial Vivenda Residencias Buucrești se află în zona parcului IOR, aproape de Mega Mall, Park Lake și Arena Națională, iar locatarii din complex se bucură astfel de o mulțime de modalități de petrecere a timpului liber, chiar în apropierea casei lor.

Astfel, dacă alegeți un apartament într-un bloc nou din București, în acest complex rezidențial, serile voastre vor arăta promițător de fiecare dată, indiferent dacă optați pentru un film la cinema, o sesiune de shopping, un concert sau o plimbare prin parc.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți apartamentul potrivit pentru voi, însă știm că un alt criteriu important este rar menționat: cum te simți în acel loc și ce îți transmite. Iar povestea voastră de dragoste merită trăită într-un spațiu intim, relaxat și modern.

Din acest motiv, te invităm să programezi o vizită în Vivenda Residencias și să descoperi de ce merită să investești într-un apartament nou aici!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole