sfaturi-utile-apartamente-4-camere-bucuresti-sector-2

Cum să te simți în fiecare zi ca în vacanță chiar la tine acasă

Știm că abia aștepți concediul, să evadezi din rutină și să te bucuri de nisip și de briza mării. Dar cum ar fi ca vara asta să te simți fiecare zi ca în vacanță, chiar la tine acasă?

Dacă locuiești într-un apartament de 4 camere în sectorul 2, în Vivenda Residencias București, și ai nevoie de inspirație pentru activități distractive vara asta, noi avem câteva idei pentru tine, care sperăm să-ți aducă zâmbetul pe buze și să îți facă zilele de vară mai frumoase!

Petrece seri relaxante în compania prietenilor sau vecinilor

Zilele călduroase de vară merită petrecute în compania celor apropiați, deci cheamă-i pe cei dragi în vizită! Organizează o seară de board games, karaoke sau un maraton de filme, pentru a petrece timp de calitate cu ei și pentru a crea noi amintiri de care vă veți bucura împreună peste ani și ani. Iar dacă prietenii sunt plecați deja în concediu, nu e nicio problemă. Ai pretextul perfect să te împrietenești cu vecinii și să descoperi ce lucruri aveți în comun!

Spre exemplu, dacă locuiești în apartamente cu 4 camere în sector 2, în complexul Vivenda Residencias, faci parte dintr-o comunitate bine închegată de peste 800 de familii. Majoritatea locatarilor din ansamblul rezidențial împărtășesc aceleași valori și conviețuiesc împreună în armonie, iar asta facilitează crearea unor noi relații de prietenie. Ce zici, ești pregătit să-ți cunoști vecinii?

Citește și: De ce ai vrea să cumperi un apartament nou lângă un mall, în București 

Ia-ți porția de soare și de aer curat oricând simți nevoia

Profită la maxim de vremea frumoasă vara asta! Dacă faci parte din familia Vivenda Residencias, ai șansa de a-ți lua porția de soare și de a te bucura de efectele benefice ale sale oricând dorești. Dimineața îți poți savura cafeaua pe balcon, iar după masa poți ieși cu cei mici sau cu câinele în spațiile verzi din interiorul și din apropierea complexului.

De asemenea, când simți nevoia de mișcare, aproape de tine se află Parcul IOR și lacul Titan, deci poți ieși la o scurtă alergare sau la o plimbare, pentru a-ți face cei 10.000 de pași zilnici. Nu în ultimul rând, în apartamentele Vivenda ai ferestre mari, vitrate, deci lumina naturală pătrunde cu ușurință în încăperi.

Astfel, chiar dacă lucrezi de acasă, poți să te simți ca în vacanță în zilele toride de vară. Mai ai nevoie doar de o limonadă proaspătă, cu multă gheață și mentă, și te vei teleporta rapid cu gândul în Bali, chiar dacă te afli în capitală.

Citește și: Cinci motive pentru a achiziționa un apartament într-un bloc nou în apropiere de Parcul Titan

Creează noi amintiri împreună cu cei mici

Vacanța de vară este una dintre cele mai plăcute amintiri ale noastre de când eram mici. Prin urmare, acum e ocazia perfectă ca junorii tăi să se bucure de timpul liber, să se joace și să socializeze. Avantajul de a locui în apartamente cu 4 camere sector 2 în Vivenda Residencias este că cei mici au spații comune în jurul blocului unde pot ieși în fiecare zi pentru a-și petrece timpul cu alți copii de vârsta lor și pentru a-și face noi prieteni.

Ei vor putea să se desfășoare în deplină siguranță și confort, în timp ce tu vei putea sta liniștit știind că sunt pe mâini bune. Iar dacă vrei să creezi noi amintiri frumoase în familie, e ocazia perfectă să ieșiți împreună la sesiuni de joacă, la înot, la tenis sau pur și simplu în parc, să descoperiți frumusețea naturii și spectacolul de culori pe care ni-l oferă. Posibilitățile sunt nelimitate!

Citește și: 5 avantaje de a locui într-un apartament cu 4 camere dintr-un ansamblu rezidențial

Explorează orașul în care locuiești

Chiar dacă ești deja familiarizat cu Bucureștiul sau locuiești de mult timp aici, sunt șanse mari să existe multe locuri pe care nu le-ai descoperit încă. Pornește într-o aventură prin cartier, explorează noi magazine, cafenele și obiective turistice pe care poate nu le-ai bifat până acum. Vivenda Residencias se află aproape de mijloacele de transport în comun, de stația de metrou și de numeroase puncte de interes din sectorul 2, deci cu siguranță vei avea ce să vizitezi.

E suficient să o iei la pas și să te lași purtat de val, pentru a descoperi tot ce are de oferit acest oraș.

Citește și: Cinci idei pentru o după amiază de weekend în apropierea Vivenda Residencias, ansamblul rezidențial modern din sectorul doi

Descoperă noi arome și gusturi

Toți locatarii care au ales apartamente cu 4 camere de vânzare în București, în proiectul Vivenda Residencias, se bucură și de o bucătărie spațioasă. Dacă și tu te numeri printre ei, îți propunem să integrezi în activitățile tale de zi cu zi și prepararea de rețete culinare gourmet, pentru a te simți cu adevărat ca în vacanță.

Astfel, una dintre cele mai importante componente atunci când vizitezi o țară sau un oraș nou este gastronomia locală. Este un adevărat deliciu să descoperi noi arome, condimente și fuziuni de gusturi autentice, specifice destinației tale de vacanță.

Iar în apartamentele noi de 4 camere din Vivenda Residencias poți aduce preparatele spaniole, grecești, italienești, libaneze sau indiene chiar la tine acasă! Cumpără-ți toate ingredientele de care ai nevoie, caută rețete tradiționale și experimentează până reușești să obții combinațiile de gusturi care îți sunt pe plac.

Sperăm că ți-au fost utile sfaturile noastre. Iar dacă îți dorești și tu să le pui în aplicare, dar încă nu faci parte din comunitatea complexului de blocuri noi Vivenda Residencias București, te invităm să programezi o vizită și să descoperi toate avantajele acestui proiect rezidențial!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole