apartament nou lângă un mall, în București

De ce ai vrea să cumperi un apartament nou lângă un mall, în București

Îți dorești să-ți cumperi un apartament nou? Vrei să te bucuri de un stil de viață modern, independent și ești în căutarea unui apartament care să-ți ofere acces la toate facilitățile vieții urbane? Dacă da, probabil te-ai gândit și la posibilitatea achiziției unui apartament nou în apropierea unui mall.

Cumpărarea unui apartament nou lângă un mall are o serie de avantaje și dezavantaje pe care ar fi bine să le iei în calcul, pentru a lua cea bună decizie pentru viitorul tău sau al celor dragi ție.

Avantaje ale cumpărării unui apartament nou lângă un mall

Dezvoltatorii de mall-uri se asigură întotdeauna că afacerea lor este întotdeauna situată într-o zonă ușor accesibilă. Deci, dacă apartamentul este situat în apropierea unui centru comercial, atunci poți fi sigur că acesta beneficiază de acces facil dinspre și către centrul orașului. În plus, ai acces ușor la magazine, produse și articole care sunt disponibile numai în astfel de centrele comerciale.

Este frustrant să mergi la magazinul din apropiere și apoi să îți dai seama că nu găsești mărcile tale preferate produse, sau să ai nevoie de ceva de la un magazin care se află doar într-un mall.

Dacă apartamentul este situat în apropierea unui mall, nu va trebui să-ți faci griji cu privire la căutarea unui anumit produs sau articol, deoarece știi că acolo vei găsi oricând aproape orice ai nevoie, și vei putea ajunge la magazin în doar câteva minute.

Citește și: Apartament de la dezvoltator în București: cum îți alegi cartierul rezidențial în care vei locui

Dacă te vei orienta către un apartament de vânzare pe lângă un mall, atunci vei realiza în curând că se află și lângă o școală bună, un parc sau alte facilități utile în zonă.

În mall sau pe lângă acesta vei găsi și oportunități de distracție și petrecere a timpului liber. Un centru comercial reprezintă și un punct de reper excelent. Una dintre cele mai mari probleme legate de mutarea într-o locuință nouă este localizarea ei.

Cu toate acestea, dacă locuiești aproape de mall, prietenii care vin în vizită sau livratorii de colete sau mâncare te vor găsi cu ușurință. De asemenea, nu vei avea nicio problemă cu transportul.

În general, mall-urile au în apropiere atât stații de transport în comun, cât și de taxi sau ridesharing. Prin urmare, vei găsi foarte ușor mijloc de transport pentru a ajunge unde ai nevoie. Lipsa mașinii personale nu va mai fi o problemă.

Citește și: Achiziția unui apartament în blocurile noi din București

Dezavantaje ale cumpărării unui apartament nou în zona unui mall

Pe lângă avantajele pe care le are cumpărarea unui apartament lângă nou, există și câteva dezavantaje pe care trebui să le iei în considerare. În funcție de amplasarea apartamentului față de mall, zgomotul și poluarea ar putea fi probleme. Lângă un mall, fluxul de oameni este mai mare, iar traficul mașinilor este de obicei la cotă “de vârf” pe parcursul întregii zile.

În mod ideal, apartamentul de vânzare sau complexul de blocuri noi ar trebui să fie suficient de aproape de mall ca să poți parcurge distanța în câteva minute, însă la o distanță suficientă de acesta ca să-ți ofere liniștea pe care o cauți Pe deasupra, în apropierea mall-urilor sunt întotdeauna probleme cu găsirea unui loc de parcare.

Cum parcările publice se ocupă rapid, atât vizitatorii din alte părți ale orașului, cât și cei care locuiesc în imediata vecinătate a mall-ului sunt nevoiți să caute mereu un loc de parcare.

Acest dezavantaj poate fi, însă, eliminat, dacă te vei orienta către apartamente de vânzare în complexuri de blocuri noi care oferă locatarilor locuri de parcare proprii, în complex.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

Cum alegi un apartament nou lângă un mall din București

Acum că ai aflat care sunt avantajele și dezavantajele cumpărării unui apartament nou lângă un mall, dacă dorești să cumperi un apartament nou în București, este important să ții cont de câteva aspecte esențiale cum ar fi raportul preț/calitate, facilitățile pe care ți le dorești, stilul tău de viață și zona.

De exemplu, există apartamente de vânzare în blocuri noi în zona Titan și aproape de Mega Mall care au raport preț/calitate excepțional și oferă o mulțime de facilități de care multe persoane ar dori să profite.

Complexul de blocuri noi Vivenda Residencias oferă spre vânzare apartamente de 2 camere și garsoniere aflate la câteva minute de mers cu mașina de Mega Mall, și cu acces facil la centrul Bucureștiului.

Cu alte cuvinte, beneficiază de amplasarea ideală, aproape de Mega Mall sau Park Lake Mall, însă la o distanță suficientă pentru ca locatarii să nu resimtă dezavantajele pe care le-am menționat mai sus.

În plus, oferă acces ușor la parcuri, școli, supermarketuri, metrou și alte mijloace de transport în comun. Ajungi la ele doar făcând o simplă plimbare.

Citește și: Ce trebuie să știi când cumperi un apartament de la dezvoltator

În plus, în complexul Vivenda Residencias fiecare client poate achiziționa propriul loc de parcare subteran sau suprateran, eliminând astfel această grijă. Acest proiect a fost gândit pentru confortul tău și al familiei tale.

Dacă înclini spre zonele Titan, Balta Albă și Mega Mall și vrei să te bucuri în sfârșit de propria casă, apartamentele noi de vânzare din complexul Vivenda Residencias dispun de o foarte bună compartimentare și îți oferă tot spațiul de care ai putea avea nevoie.

Livingul spațios este împărțit cu grijă, dispune atât o zonă de luat masa, cât și de loc de recreere suficient.

Citește și: Merită să cumperi un apartament nou în Titan?

Există și spațiu pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei zone de lucru, dacă lucrezi de acasă. Bucătăria este spațioasă și dotată cu ventilație naturală, iar dormitorul dispune de un spațiu special amenajat pentru integrarea unui dressing.

Cu alte cuvinte, poți beneficia de tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți cu adevărat împlinit în casa ta, întrucât au fost gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane.

Și asta nu e tot, Vivenda Residencias îți oferă mult mai multe avantaje - află mai multe despre avantajele complexului de blocuri noi Vivenda Residencias.

Cumpărarea unui apartament reprezintă un vis minunat pentru toți. Nimic nu se compară cu libertatea și liniștea pe le poți avea în propria ta casă. Vivenda Residencias îți oferă posibilitatea de a veni în fiecare zi vesel acasă. Programează o vizionare acum și convinge-te!

Citește și: Ce avantaje ai când alegi cumpărarea apartamentului de la dezvoltator

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole