Apartamente de vânzare la metrou, sector 2 București

Apartamente de vânzare la metrou, în sectorul 2, București

Poate că ai deja mașină și nu călătorești foarte des cu mijloacele de transport în comun prin București. Sau poate lucrezi de acasă și te gândești că poți apela oricând la un taxi, dacă trebuie să ajungi pe undeva.

De ce să locuiești într-un apartament nou, aproape de metrou

Apartamentele situate în apropiere de stațiile de metrou au numeroase avantaje, pe care poate încă nu le-ai luat în considerare. Astfel, dacă plănuiești să te muți în curând, iată 3 motive pentru care ar fi o idee bună să te îndrepți spre apartamente de vânzare la metrou în București.

Câștigi timp de calitate cu cei dragi

Bucureștiul este recunoscut drept cel mai aglomerat oraș din țară, și ocupă locul 8 în topul celor mai aglomerate orașe din lume. Deși se lucrează la infrastructura rutieră și se caută metode de optimizare și fluidizare a traficului, circulația prin București este îngreunată, iar blocajele în trafic sunt frecvente.

Prin urmare, dacă vrei să câștigi o oră în plus pentru tine, în loc să o pierzi în aglomerație, să locuiești lângă metrou poate fi cea mai bună decizie. Decât să stai bară la bară pe șoselele capitalei, mai bine înveți să cânți la chitară, gătești sushi cu partenerul de viață, lucrezi la un proiect nou sau pur și simplu savurezi o carte bună.

Atunci când locuiești într-un ansamblu rezidențial aproape de metrou, poți optimiza inteligent orele din zi pentru a te putea împărți între muncă, familie și hobby-urile care îți fac plăcere. Spre deosebire de traficul de pe carosabil, cu metroul poți estima în avans cât vei petrece pe drum pentru a ajunge unde îți dorești, fără a-ți mai face griji dacă găsești loc de parcare sau dacă e oră de vârf.

Citește și: Apartamente noi în București - 5 trenduri care influențează alegerea unui apartament 

Apartamente de vânzare la metrou Vivenda Residencias. Economisești bani pe benzină și parcare

În ultima perioadă, prețul combustibilului a crescut, precum și tarifele pentru locurile de parcare plătite. Astfel, cheltuielile cu automobilul pot ajunge la sume considerabile în fiecare lună. O alternativă ar fi să păstrezi plimbările cu mașina pentru situații speciale sau pentru ieșiri în afara orașului, folosind mai frecvent mijloacele de transport în comun. În acest mod, poți economisi bani și timp.

Și chiar dacă nu simți neapărat un disconfort financiar din acest punct de vedere, timpul este o resursă mult prea valoroasă pentru a fi neglijată. Mai ales în condițiile în care locurile de parcare sunt din ce în ce mai greu de găsit, ceea ce te predispune la riscul de a întârzia la o ședință importantă, de a rata serbarea celui mic sau de a pierde un zbor, fiind blocat în trafic.

Alege să vizionezi apartamente de vânzare în București aflate la metrou, ca să nu depinzi de mașină, iar cheltuielile lunare pe transport să se reducă considerabil.

Citește și: Ce cumpără românii: case sau apartamente direct de la dezvoltator în București? 

Nu te afectează orele de vârf sau surge-ul aplicațiilor de ride-sharing

Dacă lucrezi remote, probabil nu ești nevoit să te deplasezi zilnic și ai o flexibilitate mai mare în ceea ce privește timpul tău. În această situație, e perfect de înțeles că îți este mai ușor să apelezi la taxi sau la o aplicație de ride-sharing atunci când ai de ajuns undeva.

Însă, din păcate, traficul bucureștean poate deveni foarte intens la ore de vârf și spre finalul săptămânii, iar asta vine la pachet cu tarife dublate la taxi sau posibilitatea de a nu găsi deloc o cursă atunci când ai cea mai mare nevoie de ea.

Dacă trebuie să ajungi doar la o cafea cu o prietenă nu e atât de grav, însă dacă trebuie să-l duci rapid pe junior la spital, să ajungi la o cină de afaceri în celălalt colț al orașului sau ai o programare la dentist la care nu îți permiți să întârzii, poate deveni o problemă reală.

Astfel, să locuiești lângă metrou te ajută să ai mereu o alternativă la dispoziție. Chiar dacă nu găsești taxi, poți să te îmbraci rapid, să mergi în stație și să iei un metrou, acesta circulând frecvent pe tot parcursul zilei.

Citește și: Patru motive pentru care merită să cumperi un apartament într-un bloc nou din București

Investiție imobiliară - apartamente la metrou de vânzare, Vivenda București

Din toate motivele enumerate anterior, dar nu numai, apartamente de vânzare la metrou în București sunt la mare căutare, devenind astfel investiții imobiliare inteligente. Prin urmare, dacă ai un capital financiar la dispoziție pe care ai vrea să-l investești, pentru a aduce profit ulterior, achiziția unui astfel de apartament poate fi o idee bună.

Dacă optezi pentru un imobil care aparține unui ansamblu rezidențial cu blocuri noi, finisaje moderne, numeroase facilități și o localizare excelentă în capitală, precum Vivenda Residencias, ai șanse mari să-l vinzi apoi la un preț mai mare sau să-l închiriezi.

Dacă ești în căutare de apartamente de vânzare la metrou în București, te invităm să descoperi ansamblul rezidențial Vivenda Residencias și să programezi o vizionare!

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole