Apartamente noi de vanzare în București – complex rezidențial Vivenda

Investiție sau locuință pentru propria familie? Cum alegi apartamentul potrivit, în funcție de planurile pe care le ai cu acesta

Investițiile imobiliare au fost și în anul 2021 printre preferatele românilor. Acestea rămân printre cele mai sigure investiții pe care le putem face. Piața imobiliară poate cunoaște fluctuații de-a lungul timpului, însă o proprietate aleasă cu atenție își va păstra și spori valoarea în timp.

Iată câteva lucruri pe care să le iei în considerare atunci când alegi apartamentul pe care îl achiziționezi, în funcție de destinația acestuia – ca locuință personală sau pentru închiriat.

Apartamentul ideal pentru tine și familia ta

Ce poate fi mai frumos decât să alegi apartamentul potrivit pentru tine și familia ta? Până la identificarea variantei potrivite însă, ai o mulțime de întrebări la care să răspunzi.

Numărul camerelor, zona, dotările, sursa de finanțare, dar și tipul de apartament – optezi pentru o locuință într-un bloc vechi sau pentru unul dintre apartamentele noi de vânzare în București?

Atunci când iei decizia, ia în considerare atât situația de moment a familiei tale, cât și planurile de viitor. Bugetul este de asemenea un factor important în alegerea ta. Astfel, dacă sunteți un cuplu la început de drum și plănuiți o familie mai mare, o garsonieră ar putea ieși din discuție.

Prin urmare, dacă si bugetul vă permite, un apartament cu două sau chiar trei camere ar putea fi cea mai bună alegere pentru voi.

Citește și: Apartament cu patru sau cu trei camere? Care sunt avantajele fiecărei alegeri 

În ceea ce privește tipul de apartament – într-un bloc vechi sau într-un complex rezidențial – ia în considerare toate avantajele și dezavantajele fiecărei variante, înainte de a face o alegere. Vei locui în această casă o perioadă îndelungată, așa că este important să ai tot confortul necesar familiei tale.

Apartamentul potrivit pentru investiție

Dacă în cazul achiziționării unui apartament ca locuință personală te vei raporta la nevoile tale, la cumpărarea unui apartament de închiriat vei lua în considerare chiriașul pe care ți-l dorești. Alegerea ta se va baza pe o serie de aspecte practice, pentru ca investiția pe care o faci să aibă un randament cât mai bun.

Este cunoscut faptul că o garsonieră sau un apartament cu două camere se va închiria cu mai mare ușurință. Chiriașii buni pentru acest tip de locuință sunt, în general, tineri profesioniști cu locuri de muncă stabile, care vor locui în chirie până în momentul în care vor avea resursele necesare sa își achiziționeze propriul apartament, sau care pur si simplu își doresc sa își păstreze flexibilitatea .

Alege o locuință situată într-o zonă bună, în apropierea metroului și având la dispoziție cât mai multe facilități. Un apartament luminos și primitor, cu școli, centre comerciale și mijloace de transport în apropiere nu va duce lipsă de chiriași buni.

Citește și: Cinci lucruri pe care să le iei în considerare atunci când achiziționezi un apartament nou în București

Alege un apartament într-un complex rezidențial nou de prestigiu din București

Din ce în ce mai multe familii tinere optează pentru o locuință modernă într-un bloc nou, datorită compartimentării potrivite a acestora, dar și a finisajelor de actualitate sau a vecinilor de vârste și cu preocupări asemănătoare.

Din acest punct de vedere, un apartament în bloc nou într-un complex rezidențial cunoscut din București, așa cum este complexul de blocuri noi Vivenda Residencias, dezvoltat de Hercesa, este o opțiune excelentă atât pentru locuit, cât și ca investiție.

Situat la câteva minute de mers cu mașina sau cu metroul de centrul Bucureștiului, ansamblul de blocuri noi cu garsoniere și apartamente de 2, 3 și 4 camere a fost gândit pentru ca locatarii să se bucure de avantajele vieții urbane într-o zonă plăcută, liniștită. În Vivenda Residencias te afli la doi pași de Parcul IOR – Titan sau de zona Arenei Naționale, dar și de numeroase centre comerciale, școli sau grădinițe.

Apartamente mari, luminoase și bine compartimentate, cu numeroase locuri de parcare și boxe de depozitare, cu finisaje de calitate și instalații realizate cu atenție, sunt disponibile la vânzare în blocurile complexului.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii

Programează chiar acum o vizionare pentru a descoperi toate avantajele apartamentelor noi de vânzare din București, din complexul Vivenda Residencias!

Fie că ești în căutarea unui apartament elegant și confortabil pentru tine și familia ta sau a unuia mai micuț, dar la fel de confortabil, care să îți aducă profit pe termen lung prin închiriere, suntem siguri că vei găsi locuința potrivită în blocurile aflate în construcție în complexul nostru.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole