apartamente-rate-dezvoltator-bucuresti-avans-in-rate

Cum poți achiziționa un apartament cu plata avansului în rate pe durata construcției, în sectorul 6 din București

Îți dorești să-ți achiziționezi un apartament și încă prospectezi piața imobiliară, pentru a alege opțiunea potrivită?

Spre deosebire de locuințele aflate în blocuri vechi, apartamentele cumpărate direct de la dezvoltator îți oferă o serie de avantaje, cum ar fi variantele flexibile de plată sau extra beneficii, cu ajutorul cărora câștigi mai mult timp pentru a pune deoparte suma de care ai nevoie. Descoperă în continuare cum îți poți achiziționa un apartament cu plata avansului în rate, în București, sectorul 6.

Ce presupun apartamentele cu rate la dezvoltator

În ziua de astăzi, băncile oferă diverse soluții de creditare prin care devine mai simplu să îți cumperi locuința dorită. Totuși, în cele mai multe cazuri ai nevoie și de un avans, fie că vorbim despre un credit ipotecar sau de programul Noua Casă. Suma este cuprinsă, în general, între 5 și 15% din valoarea apartamentului.

Poate fi tentant să te îndrepți către opțiunea cu avansul minim, însă îți recomandăm să iei în calcul un aspect important: cu cât achiți mai mult la început, cu atât vei avea rate pe o perioadă mai scurtă sau de o valoare mai scăzută. Acest lucru poate fi în avantajul tău, mai ales într-un context economic precum cel actual, în care dobânzile fluctuează, iar ratele lunare pot crește.

Avansul în sine poate fi o provocare, mai ales dacă nu ai avut timp să pui deoparte banii necesari. Din fericire, în cazul apartamentelor cu plata avansului în rate la dezvoltator poți beneficia de soluții care te ajută în acest sens: de exemplu, dacă achiziționezi o locuință în Stellaris Residencias, complexul de blocuri noi din București, sectorul 6, avansul devine mult mai simplu de plătit, așa cum vei vedea în cele ce urmează.

Citește și: Avantajele unui apartament nou, de la dezvoltator, în București. Stellaris Residencias – sector 6

Cum funcționează eșalonarea avansului pentru un apartament în rate, în București, sectorul 6

Pentru achiziția unui apartament nou în București, în Stellaris Residencias, dezvoltatorul Hercesa îți oferă o modalitate de plată foarte accesibilă. Astfel, poți eșalona avansul de 15% în rate la dezvoltator pentru apartamentul din complexul Stellaris București, pe care le poți achita pe toată durata construcției.

Chiar dacă nu ai strâns banii de avans, vei avea timpul necesar să o faci, fără teama că locuința dorită va fi cumpărată de altă persoană. Totodată, te bucuri de o serie de beneficii, ce îți permit să îți administrezi bugetul mai eficient și să obții rapid creditul de care ai nevoie:

  • Până când strângi actele solicitate de bancă pentru acordarea creditului, achiți deja avansul necesar, direct către dezvoltator, astfel că întregul proces decurge mai simplu.
  • Odată ce ai plătit 15% din valoare, ratele lunare sunt mai convenabile și se întind pe o perioadă de timp mai scurtă.
  • Poți opta pentru un credit ipotecar, ce este și mai ușor de obținut în calitate de client Hercesa, prin intermediul brokerilor noștri și al băncilor noastre partenere. ● Nu mai ai de ce să te împrumuți de la rude sau prieteni, nici să apelezi la credite de nevoi personale costisitoare, pentru a putea acoperi cei 15%.

Apartamentele în rate din București, sectorul 6, pot fi o opțiune foarte convenabilă în momentul de față, dacă alegi un dezvoltator imobiliar de încredere, ce îți oferă variante flexibile de plată. Fără presiunea pe care o simți atunci când trebuie să găsești rapid resursele financiare pentru avans, te poți concentra la ceea ce contează cu adevărat: alegerea locuinței perfecte pentru tine și familia ta.

Citește și: Apartamente în blocuri noi în Bucuresti lângă Auchan, Drumul Taberei – Ghencea

De ce merită să îți cumperi un apartament nou în București - în Stellaris Residencias

Odată cu finalizarea lucrărilor la linia de metrou care leagă Drumul Taberei de restul capitalei, zona a devenit foarte căutată, fiind perfectă pentru un stil de viață modern și activ. Locuind aici, ai acces la parcuri, zone verzi, malluri și spații comerciale, fiind totodată departe de agitația din centru.

Dacă dorești să ajungi la Piața Victoriei, Piața Unirii sau în Centrul Vechi, o poți face foarte simplu, inclusiv cu mijloacele de transport în comun, cum ar fi metroul, tramvaiul 41 sau troleibuzele. Stellaris Residencias, noul complex rezidențial din sectorul 6, este situat în apropierea stației de metrou Parc Drumul Taberei, iar apartamentele din cadrul său îți oferă numeroase beneficii:

  • Opțiuni de personalizare fără costuri suplimentare - echipa noastră te va ajuta să te simți acasă încă din prima zi, personalizând apartamentul conform exigențelor tale. ● Centrală termică individuală și încălzire în pardoseală - pentru un plus de confort și un cât mai bun control al cheltuielilor.
  • Preinstalarea aerului condiționat în sufragerie - oricât de calde ar fi verile, în apartamentul tău din Stellaris vei avea oricând propria oază de răcoare.
  • Spații luminoase și moderne, apartamente bine compartimentate și materiale de construcție de înaltă calitate.
  • Acces la spații verzi de peste 3000 mp și spații de relaxare în incinta complexului rezidențial, plus zonă sportivă cu teren de baschet și loc de joacă.

Citește și: Ansamblu rezidențial în Drumul Taberei - apartamente noi direct la dezvoltator 

Prima fază a proiectului include 129 de apartamente, cu 2, 3 sau 4 camere, într-un bloc cu 11 etaje. Dacă vrei să afli mai multe detalii, te așteptăm în showroom pentru vedea cum ar putea arăta viitorul tău apartament și a discuta despre variantele de plată pe care le ai la dispoziție.

 

New call-to-action

 

 

Categorii: Stellaris Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole