Hercesa Blog

Apartamente noi cu 4 camere București sector 2 IOR - Vivenda

Written by Vivenda Team | May 26, 2023 4:19:10 PM

Îți dorești un apartament nou cu 4 camere, pentru tine și familia ta? Zona parcului IOR - Titan este una dintre cele mai căutate din capitală, întrucât oferă acces la nenumărate facilități necesare unei vieți moderne și confortabile.

În imediata apropiere ai stații de transport în comun, magazine, mall-uri, un parc uriaș, terase, restaurante, școli și grădinițe. Totuși, când vine vorba de apartamentele cu 4 camere de vânzare în proximitatea IOR, ce ar fi mai indicat să alegi: o locuință nouă sau un apartament vechi? Descoperă în continuare ce avantaje ai atunci când optezi pentru un apartament nou, situat într-un ansamblu rezidențial.

Apartamentele noi cu 4 camere din apropierea IOR îți oferă un plus de confort

Este firesc să visezi la un apartament în care să te simți acasă încă din primul moment. O locuință situată într-un complex rezidențial modern și bine întreținut îți pune la dispoziție toate facilitățile de care ai nevoie, fără a mai fi cazul să investești în reparații.

De exemplu, apartamentele noi cu 4 camere din ansamblul rezidențial aflat în apropierea IOR, Vivenda Residencias, București sunt bine compartimentate și optimizate, cu spații lipsite de stâlpi sau grinzi. Astfel, familia ta se poate bucura din plin de confort, intimitate și spațiu.

Pentru a-ți oferi o viață liniștită, toate locuințele din cadrul complexului Vivenda Residencias sunt construite din materiale de calitate, cu un grad înalt de izolație termică și fonică. Iar pentru că accesul la apă caldă și căldură poate reprezenta un subiect sensibil în capitală, e important să știi că apartamentele din Vivenda sunt dotate cu centrală indviduală cu funcționare în condensație, iar distribuția interioară a agentului termic se realizează prin pardoseală.

Citește și: Cum cumperi un apartament nou în București

Locuind într-un ansamblu rezidențial ai sentimentul de apartenență

Vrei să simți că faci parte dintr-o adevărată comunitate, în care copiii tăi își găsesc ușor prieteni, iar tu poți socializa cu persoane de vârsta ta, cu pasiuni și interese similare? Într-un ansamblu rezidențial ca Vivenda Residencias ai șansa să te simți ca într-o mare familie, ceea ce se întâmplă mai rar atunci când locuiești într-un bloc vechi.

Aspectul blocului este un alt detaliu important pentru starea ta de bine și sentimentul de apartenență. Chiar dacă apartamentul tău este frumos amenajat, o casă a scării neîngrijită îți poate afecta dispoziția.

În complexul rezidențial Vivenda Residencias București ne asigurăm că îți păstrezi energia pozitivă de când intri în cartier: pereții și tavanul din holul de intrare, precum și cei ai scării blocului sunt finisați cu vopsea lavabilă sau finisaj beton aparent. Stilul prietenos e completat de un sistem de iluminat decorativ modern, iar în exteriorul blocului găsești zone verzi, care vor fi apreciate inclusiv de cei mici.

Citește și: 5 moduri prin care îți poți face apartamentul mai primitor. Apartamente cu 3 camere, București

Un apartament nou înseamnă optimizarea costurilor la utilități

Apartamentele noi sunt în general construite din materiale de calitate și sunt bine izolate, pentru a reduce pierderile căldurii prin pereți, ferestre și acoperiș. Prin urmare, costurile asociate cu încălzirea și întreținerea pot fi mai mici decât în cazul unei clădiri vechi.

Un apartament spațios cu 4 camere poate genera facturi consistente, dacă nu este izolat corespunzător și nu beneficiază de un sistem de încălzire modern și funcțional.

În complexul de apartamente noi Vivenda Residencias București, fațada blocurilor este prevăzută cu elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem format din izolație din polistiren si vată minerala, plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă.

Acoperișul este de tip terasă plană și înglobează termoizolația, betonul de pantă, sistemul hidroizolant si protecția pentru hidroizolație. De asemenea, tâmplăria exterioară a ferestrelor și ușilor de balcon este realizată din PVC, cu sticlă termoizolantă cu 2 foi și cameră de aer izolantă. Dacă la aceste aspecte adăugăm faptul că fiecare apartament beneficiază de centrală termică, poți sta fără griji în ceea ce privește confortul termic și valoarea facturilor în sezonul rece.

Citestș și : Ce tipuri de apartamente îți pune la dispoziție complexul rezidențial Vivenda Residencias?

Apartamentele noi cu 4 camere din apropierea parcului IOR beneficiază de o localizare excelentă

Dacă alegi un apartament nou cu 4 camere într-un ansamblu rezidențial din zona parcului IOR, vei locui într-unul dintre cele mai apreciate cartiere ale Bucureștiului. Vei fi aproape de parc, de mallul Park Lake și de metrou, dar și de numeroase magazine și restaurante, așa că te vei putea bucura de toate facilitățile necesare unui stil de viață modern.

Copiii tăi vor aprecia și ei faptul că pot ajunge ușor în parc, pentru a se juca sau a se plimba împreună cu prietenii. Zona parcului IOR este una verde și liniștită, perfectă pentru o viață relaxantă.

Capitala poate fi deseori copleșitoare din cauza aglomerației și a zgomotului, însă IOR oferă un mediu liniștit și relaxant, departe de agitația orașului. În plus, proprietățile noi au o valoare mai mare decât cele vechi, iar dacă alegi să cumperi un apartament nou într-o zonă căutată a capitalei, există șanse mari ca valoarea proprietății să crească în timp.

În cazul în care consideri că un apartament cu 2 sau 3 camere este mai potrivit pentru tine decât unul cu 4 camere, poți beneficia de un discount special în luna iunie pentru tipologiile de apartamente T2B, T3 și T3’ , cu finalizare în august 2024, pentru plățile mai mari de 50%, încasate în avans.

Vrei să afli mai multe detalii despre ansamblul rezidențial Vivenda Residencias și ofertele actuale? Discută cu unul dintre consultanții noștri și descoperă tot ceea ce te interesează!