Apartamente noi în București, Morarilor - Costin Georgian

Optezi pentru un apartament la ultimul etaj? Vezi care sunt avantajele tale

Suntem obișnuiți să vorbim despre dezavantaje atunci când ne gândim la apartamentele la ultimul etaj. În special în ultimii ani, însă, percepția asupra apartamentelor situate la ultimul etaj s-a schimbat mult.

Mai ales în cazul blocurilor noi, dotate cu lifturi moderne și fără vreo problemă cu terasa sau izolația, un apartament la ultimul etaj este cu siguranță un avantaj pentru proprietarul său.

Nu întâmplător din ce în ce mai mulți oameni preferă să locuiască la ultimul etaj, pentru liniște sau pentru panorama spectaculoasă asupra orașului. Iată câteva dintre avantajele pe care le ai atunci când optezi pentru un apartament situat la ultimul etaj.

Priveliștea spectaculoasă asupra orașului

Da, un apartament situat la ultimul etaj îți oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului, în orice moment al zilei. Nu trebuie să mergi într-un restaurant de lux pentru a te bucura de ea, e suficient să ieși pe terasă. Fiecare cafea băută alături de cineva drag în propriul balcon devine un moment memorabil.

Fie că alegi un apartament la ultimul etaj în complexul Hercesa din Costin Georgian sau într-un alt bloc înalt din București, te vei bucura de o priveliște unică.

Citește și: Cinci lucruri pe care să le iei în considerare atunci când achiziționezi un apartament nou în București

Mai multă liniște

Liniștea este un avantaj deloc de neglijat în cazul unui apartament la ultimul etaj. Nu ai vecini pe care să îi auzi mergând prin apartament dimineața devreme (mai ales în weekend sau atunci când ești în tura de după-amiază).

Nici zgomotele din exterior nu se aud la fel de tare de la ultimul etaj. Acestea sunt serios atenuate atunci când locuiești la șosea.

Iar dacă stai într-o zonă liniștită, așa cum este cea în care se află Vivenda, complexul rezidențial din zona Morarilor, chiar că nu ai de ce să-ți faci vreo problemă pentru nivelul de zgomot.

Citește și: Top zone din București perfecte pentru familiile cu copii

Terasele adesea mai generoase

În cazul blocurilor noi, terasele apartamentelor de la ultimul etaj sunt adesea mai mari decât cele ale apartamentelor de mai jos. Te bucuri așadar nu doar de o priveliște spectaculoasă, ci și de un spațiu larg, pe care îl poți amenaja cum vrei tu.

Apartamente mai luminoase

Din ce în ce mai mulți oameni aleg un apartament și în funcție de orientarea acestuia. Un apartament situat pe est, sud sau vest înseamnă mai multă lumină, iar aceasta contribuie la menținerea optimismului și a stării noastre de sănătate. Indiferent de orientarea acestora, apartamentele de la ultimul etaj sunt mai luminoase.

Din acest punct de vedere, alegând un apartament la etajele superioare ale Vivenda, complexul rezidențial din zona Morarilor - Titan, ai dublu avantaj.

Apartamentele noastre au fost special realizate pentru a oferi mai multă lumină locatarilor lor. Încă din faza de proiect, acestea au fost gândite pentru a fi spațioase, cu ferestre largi și luminoase.

Citește și: Investiții imobiliare în București: motive pentru a alege un apartament într-un complex rezidențial

Mai puțin praf

Este lucru știut că la etajele superioare suntem feriți de praful de la cele inferioare. Câștigi, deci, două avantaje incontestabile: nu mai pierzi la fel de mult timp făcând curat și inhalezi mai puțin praf, ceea ce este important pentru sănătate.

Nici insectele nu sunt la fel de încântate să zboare la înălțime, așa că șansele sunt mult mai mici de a ne enerva din cauza lor.

Citește și: Apartament de la dezvoltator în București: cum îți alegi cartierul rezidențial în care vei locui

Ce spui de apartament la unul dintre etajele superioare ale complexului rezidențial Vivenda Residencias?

Alegând un apartament situat la unul dintre etajele superioare ale complexului Vivenda Residencias te bucuri de toate aceste avantaje. În plus, locuiești într-o zonă liniștită, apreciată, cu mijloace de transport la îndemână, inclusiv metrou – stația Costin Georgian.

Ești foarte aproape de Parcul IOR, Arena Națională sau Parcul Morarilor. Tot în complexul de blocuri noi Vivenda Residencias din București te bucuri de finisaje de cea mai bună calitate, pentru care ai mai multe opțiuni oferite de dezvoltator.

În plus, ai modalități flexibile de plată, inclusiv varianta ratelor le dezvoltator, pentru ca achiziția apartamentului tău să nu însemne un efort considerabil din partea familiei.

 

New call-to-action

 

Categorii: Vivenda Residencias

Abonează-te la blogul Vivenda

Cele mai citite articole